Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Zálohu Z Icloud Do Pc?

Jak stáhnout zálohu z iCloud do PC?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte na iCloud.com, klepněte na Fotky a pak na Vybrat. Vyberte fotky nebo videa, které chcete stáhnout, a klepněte na Další . Vyberte Stáhnout a fotky a videa se stáhnou jako soubor ZIP na iCloud Drive. Na Macu nebo PC stačí přejít na iCloud.com a kliknout na Fotky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

A co je zaloha iphone?

Zálohování spočívá ve zkopírování některých souborů a položek nastavení z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do počítače. Zálohování je jedním z nejlepších způsobů, jak se postarat o to, abyste při poškození nebo ztrátě zařízení nepřišli o data.
Jak obnovit zálohu Windows 10?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > Systém a údržba > Zálohování a obnovení. Zvolte Vybrat jinou zálohu pro obnovení souborů a postupujte podle pokynů průvodce. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení.

Jak obnovit data?

Spusťte aplikaci DiskDigger. Zvolte typ skenování – Full scan je k dispozici jen na rootnutých zařízeních, pro ostatní případy je k dispozici možnost Basic scan. V případě rootnutého telefonu se aplikace zeptá, jaké úložiště má skenovat. Nástroj poté projde úložiště, vyhledá smazané soubory a nabídne jejich obnovu.
Lidé se také ptají, jak vytvorit zálohu windows?
Historii souborů můžete použít k zálohování na externí jednotku nebo do umístění v síti. Vyberte Start> Nastavení > Update & Security> Backup> Add a drive (Přidat jednotku) a pak zvolte externí jednotku nebo síťové umístění záloh.

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Lidé se také ptají, co znamená obnovit iphone?

Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu.
Následně, jak vymazat iphone přes pocitac?
Obnovení nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch v iTunes na PC
  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na Obnovit a dále postupujte podle pokynů na obrazovce.

Navíc, jak se odhlásit z iphone?

Odhlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Přejděte dolů až na konce.
  3. Klepněte na Odhlásit se.
  4. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.
  5. Zapněte data, jejichž kopii si ve svém zařízení chcete nechat.
  6. Klepněte na Odhlásit se.
Pokud jde o toto, jak zálohovat iphone bez wi-fi?
Jak zálohovat iPhone, iPad a iPod touch pomocí iTunes

Vždy tedy udržujte váš desktopový systém a jeho aplikace co nejaktuálnější. Zálohu zařízení do iTunes pak provede tak, že aplikaci spustíte a k počítači zařízení připojíte kabelem.

Jak Zálohovat telefon na iCloud?

Pro manuální zálohu využívejte stabilní Wi-Fi připojení a mějte telefon alespoň na 50%. Při zálohování v restauracích, obchodních centrech aj. veřejných místech může záloha trvat déle kvůli vyššímu počtu připojených zařízení. Pokud je Vaše základní iCloud úložiště plné (pouze 5GB), nešetřete a navyšte si tarif na 50GB.

By Lauer

Similar articles

Jak se zapíná iPhone? :: Jak obnovit soubory cookie?
Užitečné odkazy