Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Fotky Z Paměťové Karty?

Jak obnovit smazané fotky z paměťové karty?

Smazané fotky a videa najdete v koši galerie (Android i iOS)

V galerii se obvykle nachází úplně dole pod názvem “Nedávno odstraněné”. Složku stačí rozkliknout a obnovit smazané fotky, videa, screenshoty apod., které si chcete nechat. V koši zůstávají většinou po dobu 30 dní, potom se automaticky smažou.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Navíc, jak precist sd kartu?

Vložte SD kartu do příslušného slotu. Jestliže počítač tento slot nemá, můžete kartu připojit skrze čtečku paměťových karet. V průzkumníku vyhledejte SD kartu. Otevřete Tento počítač a ve skupině Zařízení a jednotky naleznete svoji SD kartu.
Někdo se také může ptát, jak obnovit data z paměťové karty?
Na svém zařízení spusťte aplikaci Recoverit Data Recovery a vyberte možnost „External Devices Recovery". Do zařízení vložte příslušnou SD kartu, vyberte ji a klikněte na ikonku Start, čímž zahájíte proces obnovy. Aplikace Recoverit Data Recovery zahájí proces obnovy vašich ztracených souborů.

Jak opravit nefunkční SD kartu?

Pokud máte telefon s Androidem, můžete SD kartu formátovat přímo v telefonu. Je to jednoduché a nepotřebujete k tomu ani žádný jiný program. Stačí si otevřít menu Nastavení. Zde byste měli mít menu Úložiště, kde pod nadpisem Přenosné úložiště vyberete možnost SD karta (někdy je označená také jako Micro SD).
Pokud jde o toto, jak se odemkne paměťová karta?
Když na kartu nemůžete uložit žádné soubory, patrně jste si náhodně zamkli zámek „Lock" na kartě. To je malý plastový přepínač, který se většinou nachází v levém horním rohu karty. Přesuňte přepínač do polohy „unlock", vložte kartu do čtečky a znovu zkontrolujte, zda už na ni lze zapisovat, nebo ne.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Můžete se také zeptat, jak vytáhnout smazané fotky?

Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.
  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:
Jak obnovit smazané fotky Xiaomi?
Podívejte se tedy, zda nemáte zálohu někde v cloudu. Jinak můžete zkusit nástroje na obnovení souborů z Obchodu Play. Zde ale platí, že čím více času od smazání uplynulo, tím menší je šance na obnovu. Pokud jsou soubory na paměťové kartě, můžete ji zkusit připojit do PC a použít aplikaci Recuva.

Když to vezmeme v úvahu, jak přenést data z sd karty na sd kartu?

Klepněte na možnosti „Správce souborů" -> „Interní úložiště" -> vyberte data, která chcete přesunout (stažené či uložené soubory, obrázky atd.) -> klepněte na ikonu napravo od těchto dat -> klepněte na možnost „Přesunout" -> klepněte na ikonu (SD karta) -> klepněte na ikonu v pravém dolním rohu.
Lidé se také ptají, jak aktivovat sd kartu?
Uložení souborů na SD kartu
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google . Jak zobrazit úložný prostor.
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení .
  3. Zapněte možnost Uložit na SD kartu.
  4. Zobrazí se výzva k udělení oprávnění. Klepněte na Povolit.

Jak otestovat paměťovou kartu?

IsMyHdOK je software pro testování výkonu hard disku, SSD disku, SD karty nebo USB disku a zjištění rychlostí zápisu a čtení dat. Program nabízí čtyři typy testů: krátký test (15 sekund), rychlý test (30 sekund), dlouhý test (60 sekund) a velmi dlouhý test (až 4 minuty).

By Reece

Similar articles

Jak připojit paměťovou kartu? :: Jak obnovit fotky z továrního nastavení?
Užitečné odkazy