Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Fotky Z Icloudu?

Jak obnovit smazané fotky z iCloudu?

Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Lidé se také ptají, jak vrátit fotky do mobil po továrního nastavení?

Jak se obnovit tovární nastavení (factory reset)

Přejděte do sekce Záloha a obnova dat. V případě, že používáte zabezpečení PINem či gestem, systém vás požádá o jeho zadání. Zkontrolujte, zda je aktivní funkce Automatické obnovení. Použijte volbu Obnovení továrních dat.
A jak vymazat synchronizovane fotky?
Jestliže jsou vaše fotografie synchronizovány s cloudovým úložištěm Googlu, použijte funkci »Uvolnit místo v zařízení«, aplikace vyhledá zazálohované fotografie i videa a nabídne vám jejich smazání.

Jak obnovit smazaná data?

Obnovení smazaných dat: bezplatné nástroje pro záchranu vymazaných obrázků a dalších souborů
  1. Recuva. Pomocí nástroje Recuva můžete obnovit vymazaná data.
  2. MiniTool Partition Wizard. Na úvodní obrazovce programu uvidíte přehled všech disků.
  3. Testdisk & Photorec.
  4. SystemRescue.
  5. Win10PE SE.
Jak dostat fotky z nefunkční SD karty?
V případě smazaných (ale i poškozených) dat doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané/poškozené soubory obnovit.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Někdo se také může ptát, jak oživit sd kartu?

Pokud máte telefon s Androidem, můžete SD kartu formátovat přímo v telefonu. Je to jednoduché a nepotřebujete k tomu ani žádný jiný program. Stačí si otevřít menu Nastavení. Zde byste měli mít menu Úložiště, kde pod nadpisem Přenosné úložiště vyberete možnost SD karta (někdy je označená také jako Micro SD).
A další otázka, jak otevřít paměťovou kartu?
Pokud aplikace Files by Google SD kartu nezobrazuje:
  1. V zařízení otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na Údržba zařízení Úložiště.
  3. Zkontrolujte, zda je SD karta rozpoznána. Pokud SD karta v Nastavení nebyla rozpoznána: Vyjměte SD kartu a znovu ji vložte.

A další otázka, kam zmizely fotky?

Pokud je fotka stále v koši, můžete se pokusit ji obnovit. Přečtěte si, jak obnovit smazané fotky. Jestli byla fotka v koši déle než 60 dní, mohla být trvale smazána. Pokud používáte jinou aplikaci nebo fotogalerii a smazali jste fotku v ní, možná se ve Fotkách Google nestihla zazálohovat.
A kde je v telefonu koš?
Přes boční menu se následně můžete dostat do samotného koše, kde jsou všechny soubory seřazeny podle toho, kdy jste je chtěli smazat. Nachází se zde i takové soubory, které jste smazali v jiné aplikaci. V našem případě i snímky souborů smazané přes aplikaci Google Fotky.

Jak obnovit smazanou aplikací Android?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.

By Duax Schriner

Similar articles

  • Jak smazat fotky z iCloud?

    Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

  • Jak obnovit touchpad?

    Podívejte se, zda má váš notebook v horní řadě kláves ikonu touchpadu. Modré ikony jsou obvykle na klávese F5 nebo F7. Touchpad se opět aktivuje, pokud současně stisknete klávesu s ikonou a klávesu Fn.

  • Jak obnovit Firefox?

    Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

  • Jak smazat fotky na iphone?

    Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?
  • Jak obnovit Windows 10 v biosu?
  • Jak dostat fotky z iCloudu?
  • Jak obnovit zalohu?
Jak dostat fotky z poškozené karty? :: Jak najit Smazane fotky na iPhone?
Užitečné odkazy