Domovská stránka > J > Jak Smazat Iphone Přes Pc?

Jak smazat iPhone přes PC?

Vymazání veškerého obsahu a nastavení z iPhonu pomocí počítače
  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na Macu: Na bočním panelu Finderu vyberte iPhone, klikněte na Obecné v horní části okna a potom na Obnovit iPhone.
  3. Postupujte podle pokynů na displeji.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak obnovit iPhone bez kódu?

Pokud si ani při opakovaném pokusu na svůj kód nevzpomenete, přepněte iPhone pomocí počítače do režimu zotavení. Režim zotavení umožní vymazat iPhone, čímž získáte přístup k jeho opětovnému nastavení. Po vymazání iPhonu můžete data a nastavení obnovit ze zálohy.
A jak dát telefon do továrního nastavení bez hesla?
Stiskněte a držte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a následně zařízení zapněte tlačítkem napájení. Pokud se zobrazí (většinou textová) nabídka, použijte tlačítka pro nastavení hlasitosti pro výběr režimu konzole pro zotavení (Recovery, Recovery mode,) či smazání dat (Wipe data).

Pokud jde o toto, jak dát playstation 4 do továrního nastavení?

Chcete-li obnovit výchozí nastavení systémového softwaru, vyberte položku (Nastavení) > [Inicializace] > [Obnovit výchozí nastavení] a pak postupujte podle pokynů na obrazovce.
Navíc, kolik je pokusů na odemceni iphone?
I když používáte Touch ID nebo Face ID, v jistých situacích přístupový kód budete stále potřebovat. Problém nastane ve chvíli, kdy vám telefon třeba nějakou dobu leží ve skříni. iPhone se zamkne po šesti špatných pokusech – to znamená přístup pouze k tísňovému volání, veškerý obsah zůstane nedosažitelný.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kolik stojí odblokovat iPhone?

Samotný proces trvá obvykle několik dní a cena začíná již od 199 Kč. Pro výši ceny je směrodatné, jaký model iPhonu vlastníte, ale také to, u jakého operátora je zablokovaný.
Jak se dostat do iPhonu bez home buttonu?
Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Jak dlouho se obnovuje iPhone?

Pokud se od Wi-Fi odpojíte moc brzy, proces se pozastaví, dokud se znovu nepřipojíte. Teď můžete dokončit nastavení a začít zařízení používat. Mezitím se bude na pozadí dál obnovovat obsah jako aplikace, fotky, hudba a další data. V závislosti na množství dat to může trvat několik hodin až dní.
Následně, jak zotavit iphone?
iPhone 8 nebo novější, včetně iPhonu SE (2. generace): Stiskněte a hned uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti. Nakonec podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte obrazovku režimu zotavení.

Co znamená obnovit všechna nastavení?

Vrácení telefonu do továrního nastavení je proces, při kterém smažete veškeré nastavení a všechna data uložená v interní paměti. Jakmile uvedete smartphone zpět do továrního nastavení, bude softwarově vypadat stejně, jako když jste ho poprvé vybalili z krabice.

By Reg

Similar articles

Jak vymazat iPhone přes pocitac? :: Jak dat Samsung a40 do továrního nastavení?
Užitečné odkazy