Domovská stránka > C > Co Znamená Zálohování Whatsapp?

Co znamená zálohování WhatsApp?

Vaše chaty v aplikaci WhatsApp jsou automaticky zálohovány a denně ukládány do paměti telefonu. Podle toho, jaké si zvolíte nastavení, můžete své chaty v aplikaci WhatsApp také pravidelně zálohovat na Disk Google.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Pokud jde o toto, jak obnovit zálohu?

Zálohované informace můžete obnovit do původního telefonu nebo do jiných telefonů Android.
...
Stažení dat do nového telefonu
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Google. Záloha.
  3. V sekci Podrobnosti o zálohování zkontrolujte, jaká data jsou v zařízení zálohována.
Jak se dostat na WhatsApp druhemu?
Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.

Můžete se také zeptat, jak pridat do whatsapp druhé číslo?

Jak mít dvě telefonní čísla ve WhatsAppu na iPhonu?
  1. Nainstalujte si aplikaci WhatsApp Business z App Store.
  2. Otevřete aplikaci WhatsApp Bussiness.
  3. Zadejte druhé telefonní číslo, které na svém iPhonu používáte a vyčkejte na ověřovací SMS.
  4. Přeskočte obnovení ze zálohy.
Navíc, jak mám zapnout whatsapp?
Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Pokud jde o toto, jak archivovat whatsapp?

Archivace individuálního nebo skupinového chatu
  1. V záložce CHATY klepněte na chat, který si přejete skrýt, a přidržte jej.
  2. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.
A jak tisknout zprávy z whatsapp?
otevřete WhatsApp - Options - Settings - Chat History - Send chat history. Vyberte konverzace a odešlete si je na email. Výsledkem bude emailová příloha ve formátu . txt.

Někdo se také může ptát, jak vratit odstraneny chat?

Pokud jste majitelem iPhonu, můžete si zkusit stáhnout např. aplikaci DataKit iPhone Recovery Recovery a použít ji pro dolování staré messengerové konverzace. Uživatelé Androidu bohužel takovouto možnost nemají.
Následně, jak přetáhnout zprávy z whatsapp do nového telefonu?
Otevřete WhatsApp na novém chytrém telefonu Android a ověřte své číslo. Zde musíte použít stejné telefonní číslo na obou zařízeních. Vybrat OBNOVIT po výzvě obnovit staré chaty, zprávy a mediální soubory WhatsApp z Disku Google. Po dokončení procesu obnovení můžete klepnout na NEXT potvrďte svou operaci.

Jak prenest zprávy z WhatsApp do iPhone?

Krok 1: Jděte na Nastavení na WhatsApp na vašem starém telefonu s Androidem a klepněte na nastavení chatu -> Email Chat. Krok 2: Vyberte chaty WhatsApp, které chcete přenést do iPhone. Po zobrazení výzvy zvolte Připojte média pokud máte v úmyslu přenést přílohy spolu se zprávami. Jinak zvolte Bez médií.

By Gurias Zaharchuk

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak přesunout Chaty WhatsApp z Androidu do iPhone? :: Jak obnovit Chaty z WhatsApp?
Užitečné odkazy