Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Dát Počítač Do Továrního Nastavení?

Proč mi nejde dát počítač do továrního nastavení?

Obnovení počítače do továrního nastavení
  • Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Aktualizovat & Zabezpečení > Obnovení . Otevření nastavení obnovení
  • V části Obnovit počítač do továrního nastavení vyberte Spustit a pak zvolte některou z možností a nastavení uvedených v tabulce níže.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat počítač?

Počítačová skříň obvykle obsahuje komponenty potřebné pro provoz počítače. Napájecí zdroj počítače prošel vývojem. Je zde procesor, deska a pevný disk. Mechaniky CD/DVD jsou disketové jednotky.

Následně, jak dlouho trva smazani iphonu?

Smazání všech dat může v závislosti na zařízení trvat i několik minut.
Co se smaže při továrním nastavení?
Vrácení telefonu do továrního nastavení je proces, při kterém smažete veškeré nastavení a všechna data uložená v interní paměti. Jakmile uvedete smartphone zpět do továrního nastavení, bude softwarově vypadat stejně, jako když jste ho poprvé vybalili z krabice.

A jak obnovit tovární nastavení?

Jak se obnovit tovární nastavení (factory reset)
  1. Otevřete systémové nastavení.
  2. Přejděte do sekce Záloha a obnova dat.
  3. V případě, že používáte zabezpečení PINem či gestem, systém vás požádá o jeho zadání.
  4. Zkontrolujte, zda je aktivní funkce Automatické obnovení.
  5. Použijte volbu Obnovení továrních dat.
Jak vyresetovat Windows?
Klikněte na Start -> Nastavení -> Aktualizace a zabezpečení. Přepněte se na kartu Obnovení a zde vpravo v části Obnovit počítač do továrního nastavení zvolte Spustit. Poté dále klikněte na možnost Zachovat soubory a začne proces resetu Windows 10.

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Jak se dostat do příkazového řádku?

Klikněte na tlačítko Start systému Windows. Do pole pro vyhledávání zadejte text cmd. Ve výsledcích vyhledávání klikněte pravým tlačítkem na položkucmd a vyberte možnost Spustit jako správce(obrázek 2). Otevře se okno příkazového řádku(obrázek 3).
Jak otevřít příkazový řádek v BIOSu?
Oprav si počítač v levém dolním rohu přejděte do Recovery Environment ve Windows 10 a poté klikněte Řešení potíží -> Pokročilé možnosti -> Příkazový řádek , zavést do příkazového řádku Windows 10. Tímto způsobem můžete snadno otevřít příkazový řádek bez Windows a otevřít příkazový řádek z BIOSu.

Jak se vrátit k předchozí verzi Windows 10?

Klikněte na tlačítko Start a zadejte „obnovení". Vyberte možnost Možnosti obnovení (nastavení systému). V části Obnovení vyberte možnost Přejít zpátky k Windows [X], kde[X] je číslo předchozí verze Windows. Vyberte důvod návratu a poté klikněte na možnost Další.
Pokud jde o toto, co je to bod obnovení?
Pokud dojde k nějakému problému s operačním systémem, můžete se pomocí bodu obnovení vrátit do stavu, kdy systém fungoval správně. Body obnovení se konfigurují pomocí nástroje Obnovení systému. Tento nástroj umožňuje změnit nastavení obnovení, provádět správu místa na disku a odstraňovat body obnovení.

Můžete se také zeptat, jak přeinstalovat windows 10 bez ztráty programu?

Pokud potřebujete přeinstalovat Windows 10 bez ztráty dat a aplikací, zkontrolujte to Uchovávejte osobní soubory, aplikace a nastavení systému Windows . Krok 10: Poté se toto nastavení vrátí zpět na Připraveno k instalaci obrazovka. Nyní klikněte Nainstalujte zahájíte opětovnou instalaci systému Windows 10.

By Dinsdale Savina

Similar articles

Jak vrátit panel nástrojů dolů? :: Jak nastavit počítač do původního stavu?
Užitečné odkazy