Domovská stránka > J > Jak Opravit Windows Media Player?

Jak opravit Windows Media Player?

Krok 1: Stiskněte tlačítko Win + R současně otevřete Běh krabice. Krok 2: Napište msdt.exe -id WindowsMediaPlayerConfigurationDiagnostic do pole a poté klepněte na OK otevřete průvodce řešením problémů. Klepněte na další spusťte Poradce při potížích. Nyní by měla být opravena chyba Windows Media Player neodpovídající.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Následně, kde najdu windows media player?

Chcete-li to provést, vyberte tlačítko Start , pak vyberte Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce > Spravovat volitelné funkce > Přidat součást > Windows Media Player a vyberte Nainstalovat.
A jak nastavit windows media player jako výchozí přehrávač?
Chcete-li nastavit program Windows Media Player jako výchozí přehrávač médií, postupujte takto: V programu Windows Media Player klikněte na nabídku Nástroje a poté na položku Možnosti. všechny uvedené typy souborů (nebo můžete vybrat jednotlivé typy zaškrtnutím příslušných políček).

A proč mi nefunguje windows media player?

záleží na tom, jakou verzi Windows 10 používáš. Pokud se jedná o verzi Windows 10 N, budeš si muset stáhnout a nainstalovat Media Feature Pack, který obsahuje mimo jiné i WMP. Pokud používáš klasickou verzi Windows 10 či Insider Preview, jak jsi uvedl v zařazení vlákna, tak se bude nejspíš jednat o nějakou chybu.
Navíc, jak otevřít windows media player?
Windows Media Player je vestavěný nástroj systému Windows, který je předinstalován ve vašem počítači se systémem Windows.
...
Jak otevřít Windows Media Player?
  1. Klikněte na Windows search.
  2. Typ Windows přehrávač médií .
  3. Vyberte první výsledek a otevřete Windows Media Player.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A další otázka, jak aktualizovat windows media player?

Pokud Windows Media Player přestal správně fungovat po posledních aktualizacích ze služby Windows Update, ověřte pomocí Obnovení systému, jestli problém způsobují tyto aktualizace. Postup: Vyberte tlačítko Start a pak zadejte obnovení systému.
Jak přehrát DVD ve Windows Media Playeru?
Přehrávání CD nebo DVD

Vložte do jednotky disk, který chcete přehrát. Obvykle se disk začne přehrávat automaticky. Pokud ne nebo pokud chcete přehrát už vložený disk, otevřete Windows Media Player a v knihovně přehrávače vyberte v navigačním podokně název disku.

Lidé se také ptají, jak zobrazit titulky ve windows media player?

Otevřete si ho ve WMP a začne vám hrát, samozřejmě v angličtině. Zapnutí titulků je zde dostupné přes pravé tlačítko myši a výše zmíněné „Texty písní a titulky„. Je tam mimochodem možné i přepínat jazyk zvukové stopy, stejně jako jazyk titulků.
Pokud jde o toto, na čem přehrát dvd?
Používám multimediální přehrávač VLC, který umí jak avi, mkv, mp4 a další formáty s filmem, ale i přehrát dvd-čko. Pokud si tedy v průzkumníkovi otevřete složku s filmem, pak stačí kliknout na soubor VIDEO_TS. IFO a už to jede. To je jedna varianta.

Jak přehrát Blu ray disk na PC?

Přehrávání disků DVD nebo Blu Ray

K přehrávání filmů na discích DVD/Blu Ray je nutné použít aplikaci Windows DVD Player (nepodporuje přehrávání disků Blu-ray) nebo aplikaci jiného výrobce.

By Charis Unck

Similar articles

Jak vyřešit problém s internetem? :: Jak obnovit předchozí verzi dokumentů?
Užitečné odkazy