Domovská stránka > C > Co Dělat Když Zmizí Kurzor?

Co dělat když zmizí kurzor?

Až budete příště zase marně hledat kurzor myši, prostě stiskněte klávesu [Ctrl]. Windows pak kolem pozice ukazatele vykreslí zřetelné soustředné kružnice, které se stahují ke kurzoru. Tak vám operační systém označí jeho aktuální pozici – a vy se rychle můžete znovu koncentrovat na vlastní úlohu.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Jak si nastavit jiný kurzor myši?

Změna vzhledu ukazatele myši
  1. Otevřete okno Vlastnosti myši kliknutím na tlačítko Start. a potom na Ovládací panely.
  2. Klikněte na kartu Ukazatele a postupujte takto: Pokud chcete změnit vzhled všech ukazatelů, klikněte na rozevírací seznam Schéma a klikněte na nové schéma ukazatele myši.
  3. Klikněte na OK.
Jak zrychlit pohyb myši?
V systému Windows vyhledejte a otevřete možnost Změnit tvar nebo rychlost ukazatele myši. V okně Vlastnosti myši klikněte na kartu Možnosti ukazatele. V poli Pohyb nastavte rychlost myši tak, že kliknete a podržíte posuvník při současném pohybu myší doprava nebo doleva. Kliknutím na tlačítko OK uložte změny.

Můžete se také zeptat, co dát do pasticky na myš?

Při chytání do pasti použijte nejlépe chlebovou kůrku opečenou na slanině. Lze použít i jiné, aromatické lákadlo: ořech, sýr, nebo salám. Devět z deseti myší má rádo čokoládu, arašídové máslo a ovesné vločky. Návnadu můžete přivázat ke spouštěcímu mechanismu pasti zubní nití nebo rybářským vlascem.
A další otázka, jak prohodit tlačítka na myši?
Chcete-li používat místo levého tlačítko pravé a naopak, postupujte takto: Klikněte na Start -> Ovládací panely -> Myš. Na záložce Tlačítka v části Nastavení tlačítek zatrhněte volbu Zaměnit první a druhé tlačítko.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak zprovoznit kurzor?

Pro zapnutí touchpadu stačí jediné. Klikněte na tlačítko Start – Nastavení a Zařízení. Zde v menu vlevo vyberte odkaz Touchpad a posuňte posuvník na Zapnuto. Pokud by to stále nefungovalo, je nutné zkontrolovat, zda máte touchpad nainstalovaný.
Jak si zapnout touchpad?
Pokud svítí indikátor na touchpadu, znamená to, že je touchpad vypnutý. Touchpad zapnete tak, že dvakrát klepnete na indikátor. Další možností je zapnout touchpad z okna vlastností myši pomocí klávesnice. Na klávesnici stiskněte klávesu Start (klávesa s ikonou systému Windows).

Následně, jak restartovat myš?

Odpojte kabel USB od počítače a znovu jej připojte. Uložte veškerá data, zavřete všechny spuštěné programy a restartujte počítač. Pokud myš a klávesnice vůbec nereagují, budete možná muset vypnout počítač stisknutím a podržením tlačítka napájení po dobu nejméně 15 sekund.
Jak si změnit Cursor?
Změna kurzorů na vašem počítači

Najděte a aktivujte panel Myš. Přepněte na záložku Ukazatele, vyberte roli, klikněte na Procházet a zvolte stažený soubor. Nakonec klikněte na OK. Alternativní cestou pro změnu ukazatelů je použití nástroje Change Cursor (freeware).

Navíc, jak nastavit dvojklik na myši?

V okně Průzkumníka Windows stiskněte klávesu F10 a klikněte na Nástroje -> Možnosti složky. Na záložce Obecné v části Klepnutí a dvojité kliknuté zvolte Otevřít položku kliknutím (vybrat ukázáním) a dále zvolte jednu z variant ohledně podtrhávání, která vám lépe vyhovuje.

By Orban Tindel

Similar articles

Jak nastavit boční tlačítka na myši? :: Jak pridat App Store na plochu?
Užitečné odkazy