Domovská stránka > J > Jak Přenést Historii Whatsapp Z Iphone Na Android?

Jak přenést historii WhatsApp z iPhone na Android?

Z domovské obrazovky otevřete WhatsApp a přihlaste se pomocí telefonního čísla, které jste používali na původním zařízení. Až k tomu budete vyzváni, klepněte na Importovat a vyčkejte, než bude proces dokončen. Jakmile dokončíte aktivaci nového zařízení, historie chatů bude připravena v aplikaci WhatsApp.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit komunikaci whatsapp?

Jak obnovit historii chatů
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.
Když to vezmeme v úvahu, jak přenést konverzaci whatsapp do nového telefonu?
Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Pokud jde o toto, jak stáhnout zprávy z whatsapp?

Stačí otevřít aplikaci Whatsapp a v nastavení aplikace zvolit sekci „Chaty" a možnost „Záloha". V ní je možné zadat zálohování na Google Disk. Tato varianta je velmi snadná a dostupná pro všechny, protože většina z nás má na Googlu účet (platí to pro jakéhokoli vlastníka chytrého telefonu se systémem Android).
Jak přenést historii WhatsApp?
Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak prenest zprávy z WhatsApp do iPhone?

Krok 1: Jděte na Nastavení na WhatsApp na vašem starém telefonu s Androidem a klepněte na nastavení chatu -> Email Chat. Krok 2: Vyberte chaty WhatsApp, které chcete přenést do iPhone. Po zobrazení výzvy zvolte Připojte média pokud máte v úmyslu přenést přílohy spolu se zprávami. Jinak zvolte Bez médií.
Jak vratit odstraneny chat na Whatsappu?
Otevřete aplikaci WhatsApp, přihlaste se k původnímu účtu a ověřte své telefonní číslo podle pokynů. Krok 4. Když se objeví dialogové okno a zeptá se, zda chcete obnovit aplikaci WhatsApp z Disku Google na systém Android, měli byste klepnutím na tlačítko Obnovit spustit proces.

Jak obnovit smazanou konverzaci?

První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku. Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.
Následně, jak obnovit smazané zprávy na whatsapp iphone?
Jak obnovit smazané zprávy ve WhatsApp na iPhone
  1. Jak obnovit smazané zprávy ve WhatsApp na iPhone.
  2. Stiskněte tlačítko Start a začněte skenovat svůj iPhone pro nalezení vymazaných zpráv.
  3. Po dokončení skenování vyberte smazané zprávy, které chcete ve WhatsApp obnovit.

Pokud jde o toto, jak převést whatsapp z jednoho telefonu na jiný?

Na novém telefonu si stáhněte WhatsApp a zaregistrujte své nové telefonní číslo. Odstraňte účet WhatsApp spojený s vaším původním telefonním číslem.

By Adi

Similar articles

Kde se uklada WhatsApp? :: Proč mi nesvítí klávesnice?
Užitečné odkazy