Domovská stránka > J > Jak Zjistit Zapomenuté Heslo Na Pc?

Jak zjistit zapomenuté heslo na PC?

Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Následně, jak resetovat heslo?

Resetování hesla Windows účtu
  1. Vyberte odkaz Resetovat heslo na přihlašovací obrazovce. Pokud místo toho použijete PIN kód, podívejte se na problémy s přihlášením pomocí PIN kódu.
  2. Odpovězte na bezpečnostní otázky.
  3. Zadejte nové heslo.
  4. Přihlaste se obvyklým způsobem s novým heslem.
Jak zapnout notebook bez hesla?
Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

Můžete se také zeptat, jak vymazat hesla z počítače?

Smazání všech uložených hesel v Google Chrome

V části "Rozšířená nastavení" nastavte časové období na "Od počátku věků". Dále zatrhněte volbu "Hesla". Poté klikněte na tlačítko "Vymazat data".
Jak odemknout zamčený počítač?
Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak zjistit heslo do Windows 10?

Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu »Usnadnění přístupu«. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz »control userpasswords2« a stiskněte [Enter].
Jak zobrazit heslo na Windows 10?
Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely. V podokně Vyberte kategorii úkolů vyberte položku Uživatelské účty. Otevře se dialogové okno Uživatelské účty. Otevřete dialogové okno Uložená uživatelská jména a hesla.

Pokud jde o toto, jak zrušit heslo administrátora windows 10?

Na přihlašovací obrazovce klikněte vpravo dole na ikonu Usnadnění přístupu a tím, jak jsme si původní soubor přejmenovali, se spustí „CMD". Zde zadejte příkaz control userpasswords2. Uvidíte seznam uživatelských účtů. Já mám na pc pouze jeden, takže dole pak jen stačí kliknout na tlačítko Resetovat heslo.
Jak obnovit heslo na Apple ID?
Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat
  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.

Navíc, jak obnovit zapomenuté heslo google?

Změňte si heslo
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Nastavení Google. Spravovat účet Google.
  2. Nahoře klepněte na Zabezpečení.
  3. V části Přihlášení do Googlu klepněte na Heslo. Možná se budete muset přihlásit.
  4. Zadejte nové heslo a potom klepněte na Změnit heslo.

By Valora

Similar articles

Jak resetovat heslo Android? :: Jak zmenit heslo do iPhone?
Užitečné odkazy