Domovská stránka > J > Jak Formátovat Mac?

Jak formátovat Mac?

Během restartování Macu podržte stisknuté klávesy Cmd a R, dokud se nezobrazí okno Utility macOS. Vyberte volbu Disková utilita a klikněte na Pokračovat. Vlevo vyberte startovací disk a klikněte na Smazat. Následně klikněte na místní nabídku Formát, vyberte Mac OS rozšířený, zadejte název a klikněte na Smazat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak formátovat pevný disk?

Lupa se nachází v levém dolním rohu ikony Hledat v okně. Pokud chcete jednotku naformátovat, vyberte možnost Formátovat.

Pokud jde o toto, kde je delete na notebooku?

02. K obyčejnému odstranění textu, souboru či složek slouží samostatná klávesa DELETE (z angl. = odstranit), která má na klávesnici své důležité místo. U standardní klávesnice je umístěna nahoře nad navigačními šipkami, u klávesnic s notebooky či jiných typů klávesnic se její umístění mění.
A kde je klávesa return na macu?
Ekvivalenty kláves Windows na klávesnici Macu

Backspace nebo Delete: Stiskněte Delete. Enter nebo ⏎: Stiskněte Return.

Jak napsat na Mac?

Alternativní znaky, které jsou na klávesnicích MacBooků a jiných počítačů se systémem macOS zobrazeny zejména vedle písmen s interpunkcí, napíšete jednoduše s přidržením klávesy Alt. Jak napsat zavináč na MacBooku tedy není nic složitého, stačí držet klávesu Alt a k tomu stisknout klávesu 2.
Jak udělat cistou instalaci macOS?
Přeinstalování macOS

Při přeinstalaci macOS se z Macu neodstraní žádná data. Chcete-li zahájit instalaci, vyberte v okně s utilitami v rámci Zotavení macOS možnost Znovu nainstalovat macOS, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Související článek

Jak Formátovat exFAT?

Pevný disk můžete naformátovat na exFAT pro počítače Mac i Windows. Po dokončení klikněte na tlačítko Start a zavřete okno.

Lidé se také ptají, jak se zapíná macbook air?

Pokud máte MacBook Pro (2016 nebo novější) nebo nový MacBook Air (2018 a novější), všimnete si, že na vašem notebooku není žádné fyzické tlačítko napájení. Místo toho je tlačítko napájení zapuštěno do tlačítka Touch ID, hned vedle Touch Baru. MacBook zapnete stisknutím tlačítka v pravém horním rohu.
Lidé se také ptají, jak restartovat macbook pro?
Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat... Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout mac mini?

Vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Chcete-li Mac mini znovu zapnout, stiskněte zapínací tlačítko (®).
Jak spustit Mac Mini?
Připojte displej, klávesnici a myš nebo trackpad a pak stiskněte zapínací tlačítko na zadní straně Macu mini. Pak už stačí jen projít Průvodce nastavením a váš počítač bude připraven k použití.

Jak probudit Mac?

Zapněte a vypněte Mac
  1. Podržte tlačítko pro vynutí dokud se MacBook nevypne.
  2. Chvíli počkejte, a poté opět toto tlačítko podržte, dokud se Mac nezapne.

By Sabelle Eliyas

Similar articles

  • Jak formátovat USB flash disk?

    Klikněte na jednotku flash nebo úložné zařízení. Formát najdete v místní nabídce. Přejděte do rozevíracího seznamu Systém souborů. Proces můžete spustit výběrem tlačítka Start.

  • Jak formátovat telefon?

    Pokud chcete telefon naformátovat, klikněte na řádek Resetovat. Pokud si chcete přečíst, co je napsáno na displeji telefonu, musíte obnovit tovární nastavení. Pokud existuje zabezpečení pro přístup na plochu, můžete být požádáni o zadání hesla. Co máme dělat dál?

  • Jak formátovat paměťovou kartu?

    V nabídce v horní části aplikace nastavení zařízení vyberte možnost Úložiště. Chcete-li kartu naformátovat, vyberte možnost Formátovat, po přesunutí veškerého obsahu na kartu můžete v horní části plochy vybrat možnost Hotovo.

  • Jak formátovat tabulku v Excelu?

    Vyberte libovolnou buňku v tabulce nebo oblast buněk, kterou chcete naformátovat jako tabulku. Na kartě Domů klepněte na styl tabulky, který chcete použít.

  • Jak Formátovat disk pro Mac?
  • Jak správně formátovat SD kartu?
  • Jak Formátovat počítač?
Jak znovu nainstalovat Google Play? :: Jak se vypíná Macbook?
Užitečné odkazy