Domovská stránka > J > Jak Udělat Výstřižek Obrazovky Windows?

Jak udělat výstřižek obrazovky Windows?

Otevření nástroje Výstřižky a pořízení screenshotu
  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Někdo se také může ptát, jak vystřihnout část obrazovky?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.
Následně, jak se dělá snímek obrazovky na notebooku?
Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.

Jak udělat snímek obrazovky na notebooku Dell?

Vytvoření snímku celé obrazovky: Stiskněte současně klávesu s logem Windows + klávesu PrntScrn. Na tabletech současně stiskněte tlačítko s logem Windows + tlačítko snížení hlasitosti. (Snímek obrazovky se uloží do složky Snímky obrazovky ve složce Obrázky.)
Jak udělat obrazek obrazovky?
Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat výřez?

Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).
A další otázka, jak otevřít výstřižky?
I když Microsoft integroval do Windows 10 nový nástroj Výstřižek a skica pro vytváření snímků obrazovky, který můžete rychle otevřít prostřednictvím „Centra akcí" nebo pomocí kombinace kláves [Windows] + [Shift] + [S], mnoho uživatelů stále nedá dopustit na jednoduchou aplikaci Výstřižky.

Lidé se také ptají, jak udělat výstřižek z pdf?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)
  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Někdo se také může ptát, jak nastavit print screen?
Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Kam se ukládají Výstřižky?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).

By Bullivant

Similar articles

Jak ořezat video? :: Jak udělat fotomontáž v malování?
Užitečné odkazy