Domovská stránka > J > Jak Nahrát Obrazovku Na Windows 8?

Jak nahrát obrazovku na Windows 8?

Jak nahrát dění na monitoru

Použijte klávesovou zkratku Windows + R, zadejte příkaz psr a odešlete Enterem. Otevře se aplikace Záznam postupu při potížích a vy klikněte na Zahájit záznam. Zaznamenejte, co potřebujete a pak nahrávání ukončete.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

A jak nahrát video stream?

Nahrávání z libovolné stránky:
  1. Na Microsoft Stream (Classic) portálu vyberte Vytvořit > Upload video nebo ikonu nahrávání z horního navigačního panelu.
  2. Přetáhněte nebo vyberte soubory z počítače nebo zařízení.
Jak stříhat video v OBS?
OBS je bezplatný a otevřený program pro nahrávání a živé streamování, ale nemá vestavěný nástroj pro úpravy videa. Pokud chcete upravit video, které jste právě nahráli pomocí OBS, budete potřebovat video editor pro OBS.

Jak funguje program OBS?

Open Broadcaster Software je open-source program na záznam a živé vysílání obrazovky počítače. Program je napsaný v programovacích jazycích C a C++. OBS umožňuje záznam ze zdroje nebo z vstupního zařízení v reálném čase, kompozici scény, kódování, dekódování, nahrávání a živé vysílání.
Jak nahrát Prehravane video?
Pokud jde o samotné aplikace, tak doporučujeme DU Recorder, který má hodně přehledné rozhraní a nabízí i nahrávání přední kamery, alternativou pak můžou být například aplikace Omlet Arcade a Mobizen. Při nahrávání obrazovky ze zařízení musíte ale počítat s problémem u zvuku.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Následně, jak nahrát přehrávané video?

Software zdarma: nahrajte video z webu nebo vyhledávejte uvnitř souborů Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google.
Jak nahrávání obrazovky online?
Uživatelská příručka
  1. Krok 1. Klepněte na tlačítko "Spustit nahrávání" pro aktivaci tohoto on-line rekordéru.
  2. Krok 2. Přizpůsobte režim nahrávání a oblast, a poté začněte nahrávat.
  3. Krok 3. Uložte video na místní disk nebo jej nahrajte do prostoru cloudu.

Můžete se také zeptat, jak zachytit obrazovku?

Přejděte do aplikace Fotky a vyberte svoji nahrávku obrazovky.
...
Jak nahrávat obrazovku
  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání
Čím nahrávat videa?
K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. Používáte-li jiný operační systém, zjistěte si, jak natáčet videa pomocí webkamery.

Jak nahrávat obrazovku i se zvukem na PC?

Nahrajte obrazovku, kartu chrome, oblast karty chriome, webovou kameru, hlas a mikrofon Screen Recorder - Inteligentní záznamník obrazovky, který zachycuje plochu, prohlížeč / webovou kameru, stejně jako zvuky systému, mikrofon nebo obojí.

By Ball

Similar articles

Jak nahrát obrazovku se zvukem zdarma? :: Jak nahrát video se zvukem z obrazovky?
Užitečné odkazy