Domovská stránka > J > Jak Ztišit Větrák Na Notebooku?

Jak ztišit větrák na notebooku?

Co se týče desktopů, již legendárním programem, který je stále vyvíjen, pro správu rychlostí větráčků, je Speedfan. Ten bezplatný nástroj umí monitorovat stav hardwaru, hodnoty napětí, rychlosti větráků a teploty komponent včetně pevných disků. Jsou-li větráky na vašem počítači příliš hlučné, Speedfan je skvělým lékem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Jak regulovat otáčky ventilátoru 230V?

Regulátory otáček pro ventilátory je zařízení, které umožňuje měnit a regulovat otáčky ventilátoru. Regulátory otáček se používají pro větší ventilátory. Regulátory otáček slouží pro udržení a regulování otáček všech jednofázových motorů. Rychlost otáček závisí na regulaci jejich napájecího napětí od 60 - 230V.
Jak regulovat otáčky motoru?
V prvním případě dostaneme zařízení, pomocí kterého můžete přepínat D/Y, čehož docílíme napěťovou regulaci, která funguje jako trvalé řešení snížení. A to nejen při snížení otáček, ale i u samotného momentu. Ve druhém případě se také můžete setkat s ventilátory, které umí přepínat, ale tentokrát především vinutí.

Jak snížit otáčky digestoře?

Řešit se to dá - vložením (mezi zásuvku a zástrčku digestoře) stmívače do zásuvky (např. toto nebo toto). Otáčením /regulací/ dochází i k regulaci otáček digestoře.
A jak ztišit ventilátor?
Pokud si na výměnu chladiče grafické karty netroufáte, můžete snížit hlučnost ventilátoru prostřednictvím freewarového nástroje Rivatuner.

Související článek

Jak skenovat na notebooku?

Chcete-li spustit program Malování, klikněte na lupu vedle tlačítka Start. Pokud chcete upravit kvalitu naskenovaného obrázku, můžete to provést v malování.

Lidé se také ptají, jak vypnout ventilátor v počítači?

Re: Stále spuštěný větrák

jak vypnout ventilátor, jednoduše Start -> vypnout. Vypnutý notebook je asi jediná situace kdy bude vypnutý i ventilátor.
Když to vezmeme v úvahu, jak snížit hlučnost notebooku?
Používání notebooku vzhledem k hluku - Notebook udržujte čistý, ať nemáte plné ventilátory špíny a prachu (občas vysajte mřížky pro nasávání a vyfukování vzduchu). Pod notebookem mějte jakoukoliv podložku, aby mohl k/od ventilátorů vzduch, čímž jim snížíte otáčky.

Co když mi hučí počítač?

Hlasitý pevný disk

Hlučné pc může být také díky tomu, že máte hlučný hard disk. Často „cvrlikají" disky staré nebo ty, které už moc dlouho nevydrží a brzy přestanou fungovat. Pokud chcete pc nebo notebook zrychlit, ale také jej hlavně ztišit, vyměňte harddisk starý za nový SSD.
Následně, jak snížit hluk z pc?
TIP: tři způsoby, jak snížit hlučnost PC
  1. Vyměňte větrák. Prvním a nejúčinnějším způsobem, jak zredukovat hlučnost domácího počítače, je vyměnit větráky v něm obsažené.
  2. Kupte si nový procesor. Dalším způsobem, jak snížit hlučnost počítače, je pořídit si nový procesor.
  3. Umístěte počítač na chladné místo.

Kam dát vetrak?

Je tak možné umístit speciální nízkoemisivní pokovení mezi vnější a vnitřní tabuli. Tam je totiž její vliv nejúčinnější.

By Hilten

Similar articles

Jak nastavit hudbu na budík? :: Jak roztáhnout obrazovku?
Užitečné odkazy