Domovská stránka > J > Jaký Je Účel Firewallu?

Jaký je účel firewallu?

Firewall (čti /:ˈfaɪə(r)ˌwɔːl:/, fajrvol) je síťové zařízení, které slouží k řízení a zabezpečování síťového provozu mezi sítěmi s různou úrovní důvěryhodnosti a zabezpečení. Zjednodušeně se dá říct, že slouží jako kontrolní bod, který definuje pravidla pro komunikaci mezi sítěmi, které od sebe odděluje.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Navíc, jaký firewall pro windows 10?

Windows Defender Firewall

Windows Defender (podívejte se na recenze uživatelů) by měli uživatelé Windowsu znát. Tento firewall a antivirus je k dispozici zdarma a je předinstalovaný na počítačích s Windows 10. Celkově se jedná o jednoduché řešení pro nenáročné uživatele.
Navíc, jak blokovat program ve firewallu win 10?
Ovládací panely->Brána Windows Firewall->Upřesnit nastavení->Příchozí pravidla->najdeš konkrétní program->na záložce Obecné zvolíš Blokovat vše.

Někdo se také může ptát, jak vypnout firewall windows 8?

Zapnutí a vypnutí brány firewall v systému Windows 8
  1. Otevřete bránu firewall systému Windows tak, že kliknete na tlačítko Start, na položku Ovládací panely, Zabezpečení a Brána firewall systému Windows.
  2. Klikněte na možnost Zapnout nebo Vypnout bránu firewall systému Windows.
Následně, jak zamezit přístup k internetu?
NoRoot Firewall: jednoduchý firewall pro váš Android

NetGuard zobrazuje všechny aplikace v abecedním pořadí. U každé z nich jsou přepínače pro Wi-Fi a mobilní data. Kterémukoli programu tak můžete zakázat přístup přes daný typ konektivity jedním klepnutím.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Jak povolit aplikaci v ESET?

Na záložce Obecné zadejte název pravidla, směr a komunikační protokol pro nové pravidlo. V tomto okně můžete definovat akci, která se provede při aplikaci daného pravidla. Na záložce Lokální strana vyberte aplikaci na tomto počítači, která komunikuje a definujte port.
Jak zakázat program?
Z kontextové nabídky vyberte »Správce úloh«. Ve Správci úloh se přepněte na kartu »Po spuštění«. Zde uvidíte seznam aplikací spouštěných po startu operačního systému. Automatické spouštění vybrané aplikace můžete zakázat tak, že kliknete pravým tlačítkem myši na řádek aplikace a z nabídky vyberte »Zakázat«.

Následně, jak zapnout defender windows 10?

Zapnutí ochrany v reálném čase a do cloudu
  1. Vyberte nabídku Start.
  2. Do vyhledávacího řádku zadejte Zabezpečení Windows.
  3. Vyberte Ochrana & před hrozbou.
  4. V části & ochrany před hrozbou vyberte Spravovat nastavení.
  5. Překlopte každý přepínač v části Ochrana v reálném čase a Ochrana doručená do cloudu je zapnout.
Lidé se také ptají, jak zakázat uživateli přístup na internet?
Vyberte program a klepněte na tlačítko Detaily. Otevře se dialog Podrobnosti o aplikaci. Na kartě Připojení Klient (odchozí) vyberte vhodnou možnost: Zakázat: Chcete-li programu při příštím spuštění zakázat připojení k Internetu.

Proč mi nejde webová stránka?

Zkontrolujte webovou adresu (URL) v adresním řádku, zda se opravdu jedná o adresu webové stránky, kterou chcete navštívit. Pokud ano, zkuste otevřít stejnou webovou stránku v jiném počítači připojeném ke stejné síti. Pokud stránku nelze zobrazit v žádném počítači, zkontrolujte, zda jste připojeni k internetu.

By Kassity

Similar articles

Jak funguje budík? :: Jak vybarvit obrázek?
Užitečné odkazy