Domovská stránka > J > Jak Fungují Zarážky Ve Wordu?

Jak fungují zarážky ve Wordu?

Pomocí zarážek tabulátorů můžete zarovnat text doleva, doprava, na střed nebo na desetinné místo. Před tabulátory je také možné nechat automaticky vložit speciální znaky, jako jsou tečky, pomlčky nebo čáry.

Přečtěte si více

Související článek

Jak fungují vyhledávače?

Obvykle začíná v katalogu. Najde odkaz a sleduje ho. Stáhne nalezenou stránku a zároveň hledá další odkazy a nakonec je opět stáhne. Robot dokáže zjistit pouze stránku, na kterou odkaz vede.

Jak zobrazit tabulátor ve Wordu?

Zobrazení nebo skrytí značek tabulátoru ve Wordu
  1. Přejděte na Soubor >nápověda > možnosti > Zobrazení.
  2. V části Vždy zobrazovat tyto značky formátování na obrazovce zaškrtněte políčko u všech značek formátování, které chcete vždy zobrazit bez ohledu na to, jestli je tlačítko Zobrazit nebo skrýt. zapnuté nebo vypnuté.
Kde najdu tabulátor?
Na kartě Domů klikněte na malou šipku pod skupinou ikonek, která patří k odstavci. Otevře se vám okno Odstavec a v dolním levém rohu je tlačítko Tabulátory.

Navíc, jak pohnout s obrazkem ve wordu?

Otevřít možnosti rozložení
  1. Vyberte obrázek.
  2. Vyberte ikonu Možnosti rozložení.
  3. Zvolte požadované možnosti rozložení: Pokud chcete obrázek přenést před text a nastavit ho tak, aby zůstal na určitém místě na stránce, vyberte Před textem (v části S obtékání textu) a pak vyberte Opravit pozici na stránce.
A jak zprůhlednit fotku?
Ano, buď gamma korekci nebo klasicky jas/kontrast. Na to stačí jas, kontrast a intenzita. Základní úprava obrázků.

Související článek

Jak fungují makra?

Účelem makra je zjednodušit práci a snížit časovou náročnost. Makro je posloupnost zaznamenaných příkazů. Ukážeme si jednodušší verzi vytvoření makra. Pokud neznáte jazyk VBA, nemůžete vytvářet složitější makra.

Když to vezmeme v úvahu, jak zamknout obrázek ve wordu?

Umístění a ukotvení objektu
  1. Umístěte kurzor na objekt v odstavci, kde chcete ukotvení uzamknout.
  2. Klikněte na tlačítko Pozice na kartě FORMÁT ve skupině Uspořádat a vyberte volbu Další možnosti rozložení.
  3. V zobrazeném okně zatrhněte políčko Uzamknout ukotvení.
  4. Potvrďte tlačítkem OK.
Jak zprůhlednit pozadí obrázku?
Odebrání pozadí obrázku
  1. Vyberte obrázek, ze kterého chcete odebrat pozadí.
  2. Na panelu nástrojů vyberte Formát obrázku > Odebrat pozadí nebo Formát > Odebrat pozadí.
  3. Výchozí oblast pozadí bude barevně purpurová, aby se označila pro odebrání, zatímco popředí si zachová své přirozené barvení.

Pokud jde o toto, jak stáhnout obrázek s průhledným pozadím?

Obrázek s průhledným pozadí velmi snadno uložíte například v programu IrfanView. Otevřete obrázek a z nabídky Soubor vyberte příkaz Uložit jako. Když ve standardním dialogovém okně zvolíte jako typ souboru jeden z výše zmíněných formátů, zobrazí se v malém okně po pravé straně volba Uložit průhlednou barvu.
Jak ulozit obrázek jako PNG?
Pro uložení do formátu png. -24 bit použijte klávesovou zkratku Ctrl+Alt+Shift+S (zmáčknete všechna tato tlačítka najednou). Z nabídky různých formátů vyberte "PNG-24" a zmáčkněte tlačítko Uložit (Save). Výsledný soubor .

Jak Rozkostičkovat obrázek?

Funkce „Blur" je stejně jako zbytek aplikace detailně propracovaná, proto je toto nejlepší způsob na rozmazání pozadí. Pokud danému obrázku věnujete nějaký ten čas, výsledek bude bezchybný. Po zvolení funkce „Blur" se celý obrázek rozmaže a vy si následně pouze označíte části, kde má být zaostření původní.

By Jammie

Similar articles

Jak změnit nastavení klávesnice? :: Jak zmenit vzhled ve Wordu?
Užitečné odkazy