Domovská stránka > J > Jak Spustit Pc Bez Přihlášení?

Jak spustit PC bez přihlášení?

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Jak obejít přihlášení do Windows?

Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu »Usnadnění přístupu«. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz »control userpasswords2« a stiskněte [Enter].
Navíc, jak odstranit pracovní účet microsoft z pc?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané jinými aplikacemi vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat.

Jak na cistou instalaci Win 10?

Instalační program se v případě Windows 10 od předchozích verzí prakticky nezměnil. 1) Vložte tedy instalační DVD do mecahniky, případně flash disk portu USB a zapněte či restartujte počítač. Ve druhém případě platí, že některé starší počítače nemusí spuštění instalačního procesu z flash disku podporovat.
Jak nainstalovat win 10 zdarma?
Pokud máte licenční klíč k Windows 10, nebo jste si počítač pořídili s předinstalovaným Windows 10, můžete si stáhnout systém Windows 10 zdarma pomocí Media Creation Tool od Microsoftu. Jestliže licenční klíč nemáte, nevadí. Instalaci můžete dokončit i bez něj a systém zlegalizovat poté.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Jak zapnout PC bez hesla?

Přihlašování do Windows 10 20H2 bez zadávání hesla

Stačí zmáčknout kombinaci kláves WIN + R, do otevřeného okénka napsat "netplwiz" a odstranit háček před volbou "Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo."
Jak se přihlásit do PC bez hesla?
Můžu se k Windows přihlašovat bez hesla?
  1. Potáhněte prstem od pravého okraje obrazovky a pak klepněte na Hledat.
  2. Napište přihlášení a klepněte nebo klikněte na změnu možností přihlášení.
  3. Zvolte si možnost přihlášení, kterou byste chtěli používat, a pak se držte pokynů na obrazovce.

Můžete se také zeptat, jak se přihlásit do počítače?

Zobrazení podrobnosti o účtu na přihlašovací obrazovce

Přejděte na Start > Nastavení > Účty > Možnosti přihlášení. Zapněte možnost Na přihlašovací obrazovce zobrazovat podrobnosti o účtu, jako je má e-mailová adresa.
Jak obejít heslo na Windows?
Můj počítač je v pracovní skupině

Vyberte Resetovat heslo a pak vložte disk nebo USB flash disk pro resetování hesla. Pomocí kroků Průvodce resetováním hesla vytvořte nové heslo. Přihlaste se pomocí nového hesla. Když heslo znovu zapomenete, můžete použít stejný disk pro resetování hesla.

Jak obejít heslo administrátora ve Windows 10?

Jednoduše vyberte verzi operačního systému jako Windows 10 a uľivatelské jméno, které pouľíváte s počítačem. Poté klikněte na „Reset Password" a vyčkejte, až program z vašeho počítače odstraní heslo a restartuje systém. Vše hotovo! Restartujte počítač a vychutnejte si systém, protože heslo z vašeho počítače zmizí.

By Garvey Silquero

Similar articles

Jak se dostat do Windows 11 bez hesla? :: Jak inicializovat disk?
Užitečné odkazy