Domovská stránka > J > Jak Začít S Wordpressem?

Jak začít s Wordpressem?

Přes hostingového poskytovatele WEDOS nainstalujete WordPress velice jednoduše a rychle.
  1. Přihlašte se ke svému hostingu a vyhledejte instalátor aplikací.
  2. V seznamu vyberte WordPress a spusťte instalaci.
  3. Po dokončení instalace obdržíte informační e-mail a následně už se můžete přihlásit do redakčního systému.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zacit s iPhone?

Při prvním zapnutí telefonu použijte k jeho nastavení připojení k internetu. Můžete jej připojit k počítači a používat jej. Do nového zařízení můžete přenést data z jiného zařízení.

Jak nastavit hlavni stranku ve WordPressu?

Toto nastavení lze provést v sekci "Nastavení" – "Zobrazování". Konkrétně jde o část "Na úvodní stránce zobrazit". Pokud chcete nastavit některou stránku jako hlavní, tak stačí zvolit možnost "Statickou stránku" a vybrat požadavanou stránku.
Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít wordpress?
Přihlášení do WordPressu je na vaší doméně

Do webového prohlížeče zadejte název svojí domény ve tvaru www.názevdomény.cz/wp-admin (takže například www.blogocestovani.cz/wp-admin) a vyplňte přihlašovací jméno a heslo, které najdete v e-mailu.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat wordpress na pc?

Instalace WordPress ve Windows s využítím WAMP

Stáhněte si WordPress instalaci z WordPress.org a rozbalte zip soubor. Nyní běžte do C:\wamp\www a vlože sem rozbalenou WordPress složku. Nakonec změňte její název na cokoliv chcete, například test. Pokud jste vše udělali správně měla by se zobrazit instalace WordPress.
Někdo se také může ptát, jak se pracuje s wordpressem?
Možnost Stránky funguje podobně jako u Příspěvků, s tím rozdílem, že nevytváříte jednotlivé příspěvky, ale celé stránky. Můžete spravovat své stránky nebo vytvořit novou stránku. Toto je možnost, kterou zvolíte, pokud chcete vytvořit stránku "Kontakt" nebo stránku "O nás".

Související článek

Jak začít investovat do podílových fondů?

Začít je snadné. Jednu z investičních společností lze využít k investování do podílových fondů. Schůzku s některým z investičních poradců si můžete domluvit tak, že na webových stránkách najdete kontaktní údaje.

Jak se přihlásit do WP?

Do adresního řádku prohlížeče zadejte https://www.adresavasehowebu.cz/wp-admin nebo https://www.adresavasehowebu.cz/wp-login.php a zobrazí se vám přihlašovací stránka do administrace WordPressu. Zadáte své uživatelské jméno, heslo a po správném zadání údajů vás WordPress automaticky přesměruje do administrace.
Můžete se také zeptat, jak nainstalovat wordpress na forpsi?
Instalace WordPress pomocí FTP účtu
  1. vybereme složku "/www" na FTP účtu.
  2. v našem příkladu máme instalaci Wordpressu uloženou v cestě "C:/Wordpress/wordpress-5.3.2-cs_CZ/wordpress".
  3. klikněte 1x v dolním levém okně na ".."
  4. poté stikněte klávesy "CTRL + A" pro výběr všech složek a souborů v složce "/wordpress"

Pokud jde o toto, jak udělat e shop ve wordpressu?

Pro e-shopy postavené na WordPressu existují tisíce různých šablon. Mnohé z nich jsou bezplatné a umožní vám snadno a rychle spustit vlastní obchod. V instalaci WordPress šablon napište do pole pro vyhledávání výraz „WooCommerce" a dostanete na výběr z několika stovek bezplatných šablon.
Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat wordpress lokálně?
Instalace redakčního systému WordPress

Nejnovější verzi WordPressu si stáhněte na cs.wordpress.org/download/. Zip soubor extrahujte do složky C:\xampp\htdocs. Nyní máme vše připraveno k instalaci samotného WordPressu. V prohlížeči zadejte adresu http://localhost/wordpress/, otevře se instalační okno WP.

Kde stáhnout WordPress?

Oficiální web WordPress http://www.wordpress.org/

By Lobell Bucknor

Similar articles

  • Jak začít psát detektivku?

    Nejdůležitější je prostředí. Vymyslím si takové, které je mi blízké, mám ho rád a hodně o něm vím. Pokud dávám dohromady osnovu, musím na začátku vědět, co se bude dít. Nevím, jaké budou postavy v knize. Pokud píšu často.

  • Jak zacit podnikat sám na sebe?

    Musíme vyplnit formulář pro registraci uniforem v obchodní kanceláři. Tímto způsobem získáme živnostenský list, registraci k dani z příjmů a zároveň oznámíme zdravotní pojišťovně a správě sociálního zabezpečení.

  • Jak zacit s programováním?

    Můžete začít programovat se základy. Musíte vědět, jak najít soubor. Potřebujete vědět, jak používat program. Možná budete potřebovat nějaké základy matematiky ze základní školy, například co je to dělení se zbytky nebo obsah čtverce.

  • Jak začít konverzaci na IG?

    K zahájení konverzace na sociálních sítích stačí poslat zprávu. Zpráva bude v žádostech, pokud ho nebudete sledovat. Rozhodně odvážnější možností je oslovit prostřednictvím komentáře pod příspěvkem.

  • Jak začít se SEO?
  • Jak začít s Lightroomem?
  • Jak začít hrát Pokémony?
  • Jak začít rande?
Jak spravovat WordPress? :: Jak Restartovat aplikaci Office?
Užitečné odkazy