Domovská stránka > K > Kde Je Nastaveni Safari?

Kde je nastaveni Safari?

Pokud výchozí prohlížeč nechtěně změníte nebo jen chcete znovu nastavit Safari, můžete svá nastavení snadno upravit v Předvolbách systému.
  1. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému a pak klikněte na volbu Obecné . Otevřít předvolby Obecné
  2. Klikněte na místní nabídku „Výchozí prohlížeč“ a vyberte volbu Safari.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dat iPhone 4 do továrního nastavení bez hesla?

Existuje více způsobů, jak obnovit telefon bez Apple ID.

Můžete se také zeptat, jak vypnout dark mode?

Přejděte do nastavení přes hamburger menu (tři vodorovné čárky vpravo nahoře). Rozbalte panel Nastavení a soukromí. Otevřete položku Tmavý režim. Vyberte jednu ze tří nabízených možností – tmavý režim můžete natvrdo zapnout či vypnout, případně nechat jeho použití na systémovém nastavení.
Jak nastavit černou obrazovku?
Zapnutí tmavého motivu
  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Přístupnost.
  3. V části Displej zapněte Tmavý motiv.

Jak vypnout tmavy rezim safari?

Zapnutí tmavého režimu

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému, klikněte na Obecné a vyberte jednu z voleb Vzhled v horní části okna: Světlý: Použít světlý vzhled. Tmavý: Použít tmavý vzhled. Automatický: Automaticky použít světlý vzhled přes den a tmavý vzhled v noci.
Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit word na bílý?
Přidání, změna nebo odstranění barvy pozadí ve Wordu
  1. Přejděte na Návrh > barva stránky.
  2. V části Barvy motivu nebo Standardní barvy zvolte požadovanou barvu. Pokud požadovanou barvu nevidíte, vyberte Další barvy a pak vyberte barvu z pole Barvy.

Související článek

Jak souvisí nastavení komprese s kvalitou zvuku a velikosti výsledného souborů?

Kvalita zvuku komprimovaných stop závisí na použitém kompresním formátu a zvoleném datovém toku. Čím vyšší je datový tok, tím větší bude soubor, ale tím kvalitnější bude nahrávka, protože metoda komprese nemusí vyhazovat tolik dat.

Jak zmenit vzhled ve Wordu?

Na kartě Rozložení stránky v Excel nebo na kartě Návrh ve Wordu klikněte na Barvya potom klikněte na Přizpůsobit barvy. Klikněte na tlačítko vedle barvy motivu, kterou chcete změnit (například Zvýraznění 1 nebo Hypertextový odkaz), a potom vyberte barvu v části Barvy motivu.
Jak vypnout tmavý režim Google PC?
Vypněte tmavý režim ve vyhledávání Google na počítači

Dostanete se na stránku "Parametry vyhledávání". Zde v levém postranním panelu klikněte na „Vzhled". V sekci „Vzhled" vpravo aktivujte možnost „Světlý motiv". Tím se vypne tmavý režim a zapne se světlý režim.

Můžete se také zeptat, jak změnit barvu google chrome?

Na počítači otevřete web v klasických Webech Google. Spravovat web. V nabídce vlevo klikněte na Motivy, barvy a písma. Vyberte nový motiv.
Jak zapnout světlý režim?
Na hlavním panelu klikněte „pravým myšítkem" a zvolte Nastavení hlavního panelu. Zde v záložce Barvy vyberte Výchozí režim systému Windows – Světlý. A takto to vypadá.

Lidé se také ptají, jak si udělat cernej snap?

Klepněte na ikonu svého profilu umístěnou v levém horním rohu. Klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu nabídky. V nabídce, která se otevře, přejděte dolů a klepněte na Vzhled aplikace. Vyberte možnost Vždy tmavý, pokud chcete trvale povolit Tmavý režim.

By Fina

Similar articles

Jak nastavit WAN port? :: Jak si nastavit černý Google?
Užitečné odkazy