Domovská stránka > J > Jak Funguje Cname?

Jak funguje CNAME?

CNAME záznam oznamuje, že daná doména je aliasem domény jiné v tom smyslu, že mají společné DNS záznamy (nikoliv společný obsah webu apod.). Zde jsou subdomény www1, www2 a www3 aliasem pro domena.cz a všechny mají IP adresu 1.2.3.4 a také shodný MX záznam.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

A co znamenají jednotlivé typy dns záznamu?

Jednotlivé DNS záznamy ovlivňují chod služeb na doméně. Určují totiž, co se má zobrazit, když se doména vloží do adresy internetového prohlížeče a také definují, kam mají přijít emailové zprávy. Například založením nebo smazáním A záznamu "zapnete" nebo "vypnete" zobrazování webové stránky, případně vytvoříte doménu 3.
A další otázka, jak zjistit dns záznam?
DNS servery můžete zjistit z výpisu třeba pomoci naší aplikace WHOIS, kde vyplníte doménu pro kterou chcete údaje zjistit, zvolíte koncovku a kliknete na Check.

Jaký typ záznamu je MX?

MX záznam (mail exchanger) slouží pro určení serveru, který má zpracovávat e-maily pro Vaši doménu. MX záznamů pro jednu doménu můžete zadat hned několik a e-maily budou směřované podle priority těchto záznamů. Hodnota MX záznamu se zadává v textové podobě (mailin1.mojedomena.cz), ne jako IP adresa.
A jak nastavit mx záznam?
Nastavení MX záznamu/ů

K nastavení DNS se můžete proklikat v zákaznické administraci, menu DNS. Následně vyberte název své domény a v levém menu zvolte DNS záznamy. Podobný proklik je i v detailu každé domény. Většinou se nastavují MX záznamy přímo pro doménu 2.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Někdo se také může ptát, jak udělat subdoménu?

Přihlaste se do zákaznické sekce Miowebu a na záložce Moje weby vyhledejte web (doménu), u které si přejete vytvořit subdoménu. Následně klikněte na tlačítko Správa webu. V detailu webu poté klikněte na Změnit DNS. Pro vytvoření subdomény budete potřebovat podklady pro nastavení DNS u subdomény.
Když to vezmeme v úvahu, jak se dostat do spamu?
Nejednodušším řešením pro blokaci doručování zpráv z konkrétních e-mailových adres je funkce Blokované adresy. Naleznete ji v e-mailové schráne v části Nastavení > Spam. Do seznamu blokovaných kontaktů se přidá každý odesílatel, jehož zprávu přesunete do složky Spam (ať už přes Označit jako spam nebo funkcí Přesunout).

Jak označit spam?

Vyberte zprávy, které chcete označit jako nevyžádanou poštu. V horní části obrazovky vyberte Junk >Junk (nebo Spam > Spam)a přesuňte zprávu do složky Nevyžádaná pošta nebo Spam.
A další otázka, jak dát email do spamu?
Postupovat můžete následovně:
  1. Otevřete si e-mailovou zprávu a klikněte myši na e-mailovou adresu v poli "Od" v hlavičce zprávy.
  2. Zobrazí se okénko s nabídkou dalších akcí.
  3. Zvolte možnost "Blokovaná (spam) adresa".
  4. Zvolením možnosti "Blokovaná (spam) adresa" dojde ke stejné akci, jako je popsáno výše.

Můžete se také zeptat, co znamená spf 50?

SPF ( anglicky Sun Protection Factor) na každém opalovacím krému udává množství ochrany proti UVB záření. Zajímavým faktem, o kterém většina lidí neví, je, že SPF křivka není lineární. To znamená, že SPF 15 chrání oproti 93% UVB paprsků, SPF 30 proti 97% a SPF 50 chrání proti 98% UVB záření.

By Arlan

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Jak nastavit Google Chrome jako výchozí prohlížeč Windows 10? :: Jak nastavit SFP?
Užitečné odkazy