Domovská stránka > J > Jak Udělat Tucny Text?

Jak udělat tucny text?

Vyberte text, který chcete změnit na tučný, a proveďte jednu z následujících akcí:
  1. Přesuňte ukazatel na minipanel nástrojů nad výběrem a klikněte na Tučné .
  2. Ve skupině Písmo. kartě Domů klikněte na Tučné písmo.
  3. Zadejte klávesovou zkratku: CTRL+B.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Navíc, jak udělat odrážky v html?

Odrážkové seznamy se uzavírají do párového tagu ul, každá položka seznamu pak začíná tagem <li> a končí </li>. Standartně se odrážka zobrazuje jako kolečko, ale pomocí atributu type to můžete změnit na čtverec, nebo kroužek.
A další otázka, jak psát web text?
Kurzíva přímým stylem: Normální text a <span>text kurzívou</span>. Je to totéž, jako zastaralý zápis pomocí html tagu <i>: Normální text a <i>text kurzívou</i>.

Jak psát web Br?

Jde o různé oddíly textu a odstavce. Opakem blokových tagů jsou řádkové (in-line) tagy na značkování textu.
...
Bloky.
TagVýznamPárový
h4nadpis 4. úrovněano
h5nadpis 5. úrovněano
h6nadpis 6. úrovněano
blockquotecitace, odsazeníano
A další otázka, co je v html a?
Odkaz se v HTML dělá tagem <a>.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Můžete se také zeptat, jak dělat poznámky v html?

Jako text komentáře můžeme uvést prakticky cokoliv, výjimku tvoří dvojice znaků ` -- ' vyhrazená pro uzavření komentáře. V praxi poslouží komentáře ke vložení poznámek, podle kterých se můžeme lépe orientovat v HTML kódu. Komentářem můžeme obalit kusy HTML kódu, které nechceme dočasně zobrazovat.
Co je to jazyk HTML?
HTML (Hyper Text Markup Language) je zkratka pro hypertextový značkovací jazyk, který se používá k vytváření obsahu webové stránky. Obsah webové stránky mohou tvořit texty, obrázky, tabulky, multimédia a další prvky. Webové stránky jsou mezi sebou vzájemně propojeny pomocí hypertextových odkazů.

Lidé se také ptají, jak zarovnat text na střed v css?

Pomocí CSS lze text zarovnat: vlevo (text-align:left), vpravo(text-align:right), na střed(text-align:center) nebo do bloku(text-align:justify).
Jak vycentrovat text v CSS?
Horizontální centrování textu ( text-align: center )

Právě inline-block lze použít pro centrování menu s neznámou šířkou, kdy potřebujeme nastavit odkazům padding apod. Poznámka: vlastnost text-align se dědí, tj. všechny elementy v předkovi s text-align: center budou obsah centrovat, nepřepíše-li se jim text-align .

Pokud jde o toto, jak zarovnat obrázek na střed v html?

Chcete-li obrázek umístit na střed, přes atribut align to nejde. Obalte obrázek nějakým blokovým prvkem (třeba tagem <div>) a zarovnání na střed zadejte tomuto obalovacímu prvku.

By Mitman Bramon

Similar articles

Jak dlouhý by měl být motivační dopis? :: Jak udělat nadpis v HTML?
Užitečné odkazy