Domovská stránka > J > Jak Zadat Nemecke Číslo?

Jak zadat nemecke číslo?

Německá telefonní předvolba při volání z Česka - jak volat do Německa. Telefonní předvolba pro Německo je +49 neboli 0049 a dále vytáčíte telefonní číslo pro Německo bez "místní" nuly, tedy například při telefonním čísle 07131 487-0 voláte z Česka číslo +4971314870.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zadat na klávesnici?

Znaky lze psát mnoha způsoby. K psaní se používají tři základní přístupy: Alt + nějaké číslo, Shift + nějaká klávesa a Shift + nějaká klávesa. Původní kód znaků, který se používá na klávesnicích s číselnou částí, se nazývá ASCII.

A další otázka, jak se píše telefonní číslo?

222 064 500 – toto telefonní číslo budete vytáčet při hovoru z libovolné pevné stanice nebo mobilu v České republice. +420 222 064 500 – mezinárodní zápis, který se doporučuje používat v adresářích mobilních telefonů a na vizitkách a hlavičkových papírech, pokud přicházíte do kontaktu se zahraničím.
Jak volat s předvolbou?
Před danou předvolbu napište znak + nebo 00. Po předvolbě zadejte samotné telefonní číslo. Příklad pro volání do Francie: 00 33 123 45 67 89.

Který stát má předvolbu plus 33?

Mezinárodní předvolba 0033 / +33 - Francie, Evropa

Mezinárodní telefonní předvolba +33 / 0033. Předvolba patří státu Francie, který se nachází na kontinentu Evropa.
A další otázka, jak fungují predvolby?
Telefonní předvolba neboli směrové telefonní číslo je číslo, které se přidává před místní telefonní číslo stanice v telefonní síti, má-li být voláno z jiného uzlu či země, a nejnověji i od jiného operátora. V mezinárodním styku se předvolba skládá z přestupného znaku a směrového čísla.

Související článek

Co je největší číslo na světě?

Synovec slavného amerického matematika Edwarda Kasnera vymyslel termín "Gool" pro číslo 10100, tedy jedničku se sto nulami. Termín googolplex zavedl Kasner a můžeme si ho představit jako jedničku s nulami.

Jak volat v zahranici?

Každá země má nějakou svojí mezinárodní předvolbu. Před danou předvolbu je třeba uvést ještě znak + nebo 00. Při volání na zahraniční tel. číslo je třeba jej vytáčet celé včetně těchto předepsaných předvoleb.
Když to vezmeme v úvahu, který stát má předvolbu 421?
Nejčastěji hledané předvolby
Slovensko+ 421
Česko+ 420
Polsko+ 48
Německo+ 49
Rakousko+ 43

Jak volat do Německa z pevné linky?

Předvolba, volání do Německa | Německo

Jestliže chceme telefonovat do Německa z jiného státu, musíme navolit předvolbu 0049. V mezinárodním formátu telefonního čísla je pak nula v závorce a telefonní číslo, které může mít různý počet cifer.
Jak zadat slovenské číslo?
Mezinárodní předvolba +421 – Slovensko

Mezinárodní telefonní předvolba +421 patří státu: Slovensko.

Někdo se také může ptát, jak vypadá slovenské číslo?

Pro Slovensko je předvolba +421, případně 00421. Po předvolbě následuje telefonní číslo. Při volání na číslo mobilního telefonu patří první trojčíslí mobilnímu operátorovi. Při volání na pevnou linku je první trojčíslí kódem oblasti.

By Sell

Similar articles

Jak napsat v Excelu telefonní číslo? :: Jak se píše na počítači D?
Užitečné odkazy