Domovská stránka > J > Jak Se Zapisují Pomocné Html Komentáře?

Jak se zapisují pomocné HTML komentáře?

Pokud vás zajímá obyčejný HTML komentář, dělá se znaky <! -- a -->.

Přečtěte si více

Související článek

Kam umístit script v HTML?

Před zavírací značkou je vhodnější místo.

Jak psát HTML kódy?

HTML stránku je velmi jednoduché vytvořit, je to vlastně jen textový dokument. Po kliknutí na Nový soubor zvolíme jazyk, ve kterém chceme kód psát, samozřejmě je to HTML. Ještě zbývá druhý, zásadní krok. Pomocí zkratky Ctrl + S uložíme náš soubor do nové složky, např.
Co je v HTML a?
Odkaz se v HTML dělá tagem <a>.

Pokud jde o toto, jak dělat poznámky v html?

Jako text komentáře můžeme uvést prakticky cokoliv, výjimku tvoří dvojice znaků ` -- ' vyhrazená pro uzavření komentáře. V praxi poslouží komentáře ke vložení poznámek, podle kterých se můžeme lépe orientovat v HTML kódu. Komentářem můžeme obalit kusy HTML kódu, které nechceme dočasně zobrazovat.
Jak vložit PHP do HTML?
PHP uvnitř HTML kódu

Uvnitř HTML kódu vložíte PHP prostě tak, že ho oddělíte počátečním a koncovým tagem: (...) HTML <?

Související článek

Jak vytvořit HTML banner?

Pokud v hlavní scéně vytvoříte novou vrstvu, bude umístěna vysoko nad všechny ostatní vrstvy. Adresa URL vrstvy by se měla jmenovat. Klepněte na symbol a nakreslete obrázek. Změňte jeho velikost na stejnou, jakou má váš banner.

Jak psát tagy?

Tagy uzavíráme do špičatých závorek <tag> a dělíme je na párové/nepárové. Párové tagy musejí být ukončeny lomítkem a původním tagem, opět ve špičatých závorkách - </tag>. Většina HTML tagů je párových, existují ovšem výjimky, jako například <img> čili značka pro obrázek.
Jak Odřádkovat v HTML?
Samotný text v HTML dokumentu lze formátovat do odstavců <p> . Každý odstavec obalený párovým tagem <p> se automaticky odřádkuje na nový řádek. V případě že musíme odřádkovat text a nechceme dělat další odstavec, lze si vypomoct tagem <br> . Tento tag zalomí text a přesune další slovo na žačátek řádku.

A jak vytvořit html soubor?

Soubory HTML můžete vytvořit
  1. buď v nějakém HTML editoru, což je program, který s HTML pomáhá (dobré pro začátečníky),
  2. nebo můžete napsat rovnou zdroj v HTML jazyce v textovém editoru (to je pracnější, ale jistější, zábavnější a není to až tak těžké).
A jak zobrazit html kód?
Většinou se to dělá klávesovou zkratkou Ctrl + U. Nebo můžete kliknout pravým tlačítkem myši a zvolit volbu Zobrazit zdrojový kód stránky (View source code, může se to jmenovat i jinak, někdy je to i v menu). Otevře se obvykle další karta a v ní bude zdrojový kód.

Co je to tag?

Volně lze tag přeložit jako štítek. Jedná se o slovo nebo slovní spojení, které je přiřazeno například určitému článku, které co nejpřesněji vystihuje zaměření článku. Tag je tedy užíván k roztřídění obsahu webu.

By Lulu Souvannavong

Similar articles

Co je to CSS? :: Jak dát klávesnici na obrazovku?
Užitečné odkazy