Domovská stránka > J > Jak Napsat Index Na 2?

Jak napsat index na 2?

Znak na druhou můžete zapsat také pomocí klávesové zkratky. Pro její zápis je ale nutné nejdříve přepnout klávesnici na anglickou (klávesová zkratka Alt + Shift). Poté stiskněte a držte levý Alt + napište číslo 0178.

Přečtěte si více

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

Jak napsat horní zobáček?

Stačí současně stisknout Shift a klávesu v horní části, kterou standardně píšeme písmeno ž, respektive číslici 6.
Navíc, jak napsat horní index v google dokumentů?
Pomocí klávesových zkratek můžete v Dokumentech Google procházet, formátovat a upravovat.
...
Klávesové zkratky pro Dokumenty Google.
Běžné akce
PodtrženéCtrl + u
PřeškrtnutéAlt + Shift + 5
Horní indexCtrl + .
Dolní indexCtrl + ,

Jak psát na druhou?

Jak napsat na klávesnici např. x na druhou? Jednou z možností je použití znaku stříšky před klasickou číslovkou 2 (zápis ve formátu m^2). Pro tento zápis použijte levý ALT + 94.
Jak napsat spodni index?
U horního indexu stiskněte současně klávesy Ctrl, Shift a znaménko plus (+). Pokud chcete dolní index, stiskněte současně klávesu Ctrl a symbol rovná se (=).

Související článek

Jak napsat adresu URL?

URL znamená internetovou adresu. Adresy URL se používají jak pro cílení odkazů, tak pro načítání obrázků a jiných souborů. Adresa URL směřující na stránku Seznamu je http://www.seznam.cz.

A další otázka, jak udělat spodní index?

Použití horního nebo dolního indexu pomocí klávesových zkratek. Vyberte požadovaný text nebo číslo. Horní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL, SHIFT a znaménko plus (+). Dolní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL a rovnítko (=).
Následně, jak se píše stříška nahoru?
Stačí stisknout a držet levý Alt a poté na numerické klávesnici zadat číselnou kombinaci 94. Po puštění levého Altu dojde ihned k zápisu ^.

A další otázka, jak se píše stříška nad o?

Symbol stříšky (vokáň, cirkumflex) zapíšeme tak, že stiskneme a podržíme pravé tl. ALT a v horní levé části klávesnice stiskneme tl. 3 (š), následně musíme ještě dopsat požadovaný symbol (číslo, písmenko) nebo prostě stiskneme mezerník a zapíše se samotná stříška.
A další otázka, jak napsat horní podtržítko?
Znak „_", normou ČSN 36 9050:1994 označený jako podtržení bývá též nazýván podtržítko. V odborné literatuře se též používá označení podtrhávací čára nebo dlouhá čára (oproti krátké čáře, která se využívá jako spojovník). Znak je umístěn vpravo na dolní písmenné řadě českého rozložení počítačové klávesnice.

Následně, jak napsat dolní index google?

Ještě snadnějším způsobem, jak to provést, je vybrat text a poté použít pro klávesovou zkratku klávesovou zkratku Dokumentů Google. Tato zkratka je Ctrl +, a znak se okamžitě aktualizuje na dolní index.

By Zipporah Dacquel

Similar articles

Jak sčítat v tabulkách Google? :: Jak psát na PC bez klávesnice?
Užitečné odkazy