Domovská stránka > J > Jak Napsat Km2 V Powerpointu?

Jak napsat km2 v Powerpointu?

Vložení symbolu horního nebo dolního indexu

V poli Symbol vyberte Horní a dolní indexy v rozevíracím seznamu Podmnožina. V poli Symbol zvolte symbol, který chcete použít, klikněte na Vložit a potom vyberte Zavřít.

Přečtěte si více

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

A jak se píše malá jednička?

ASCII TABULKA KÓDŮ 0 AŽ 127
ASCII kód (Alt+číslo)Znak/VýznamVysvětlivka
46.Tečka
47/Lomítko
480Nula
491Jednička
Pokud jde o toto, jak se dělá přehláska na klávesnici?
JAK SE PÍŠE PŘEHLÁSKA NAPŘÍMO

Klávesu pro její zápis najdeme hned vedle Enteru. Kromě přehlásky jsou na ní ještě symboly ' (apostrof), | (svislá čára) a \ (obrácené lomítko). Tu stačí jednou stisknout a následně stisknou klávesu pro písmeno, které má být jejím nositelem.

Jak napsat na klávesnici Přehlasované písmeno?

Česká písmena můžeme psát za pomocí klávesy s háčkem a čárkou, kdy nejprve stiskneme čárku (se SHIFTEM je to háček) a poté naše písmenko. Přehlasovaná písmenka jsou na tom stejně - také pro ně existuje dodatečná klávesa ¨. Nachází se většinou poblíž backspace nebo enteru.
Jak zadat Přehlasované o?
Jak zapsat přehlasované O

V ní je zápis pro malé přehlasované o = ö následující: stiskneme a podržíme tl. ALT a následně na numerické klávesnici namačkáme čísla 0246. Nakonec ALT pustíme a objeví se symbol ö. Pokud stejným způsobem namačkáme ALT+0214, objeví se velké přehlasované o = Ö.

Související článek

Jak napsat adresu URL?

URL znamená internetovou adresu. Adresy URL se používají jak pro cílení odkazů, tak pro načítání obrázků a jiných souborů. Adresa URL směřující na stránku Seznamu je http://www.seznam.cz.

A další otázka, jak se píše jedna polovina?

zlomek 1/2 čteme „jedna polovina", 1/3 „jedna třetina", atp. Je-li čitatel číslo celé a větší než jedna, čte se číslo ve jmenovateli v prvním nebo druhém pádu množného čísla.
Jak napsat * Na notebooku?
Hvězdička na klávesnici přes pravý alt (alt gr)

Zatímco držíte pravý Alt, stiskněte klávesu pro pomlčku „-", kterou najdete v pravé části klávesnice nalevo od tlačítka Shift. Po jejím stisknutí dojde k zápisu hvězdičky do místa, kde máte v dokumentu/programu umístěný kurzor.

Jak se dělá na počítači?

Tři základní přístupy jsou psaní pomocí kombinace Alt + Ctrl + "nějaká klávesa", Shift + "nějaká klávesa" a Alt + "nějaké číslo". Poslední jmenovaný způsob se nazývá ASCII, což je prapůvodní znakový kód, který má své uplatnění především u klávesnic s numerickou částí.
Co je to druhá odmocnina?
Druhá odmocnina je odmocninou druhého řádu, tedy číslo, které když vynásobíme sebou samým (x. x), tak vznikne ten součin, který máme zadán. Tedy oba činitelé (výsledná odmocnina) jsou stejní, součinem pak je zadané číslo, ke kterému jsme hledali jeho odmocninu.

Pokud jde o toto, jak se počítá druhá mocnina?

Při výpočtu druhé mocniny větších čísel můžeme použít následující algoritmus:
  1. vypočítáme druhou mocninu první číslice.
  2. k dvojnásobku čísla zapsaného první číslicí připíšeme druhou číslici a vzniklé číslo násobíme touto druhou číslicí,

By Hofstetter Michalicek

Similar articles

Co je to ampersand? :: Jak napsat 2 na druhou?
Užitečné odkazy