Domovská stránka > J > Jak Zrušit Deaktivaci Facebooku?

Jak zrušit deaktivaci Facebooku?

Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se do oddílu Vaše informace na Facebooku a klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění a vyberte Odstranit účet. Klepněte na Pokračovat v odstranění účtu a vyberte Odstranit účet.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak se dostat na Facebook bez přihlášení?

K Facebook účtu se můžete dostat přes jiný e-mail nebo jiné telefonní číslo, které máte u účtu nastavené. V počítači nebo mobilním telefonu, přes který jste se v minulosti přihlásili k Facebook účtu, přejděte na adresu facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů.
Navíc, co delat kdyz jsem zapomnela heslo na facebook?
a je to relativně jednoduché – na přihlašovací stránce (což je www.facebook.com, nic jiného) si prostě vyberete, že jste zapomněli heslo, identifikujete se (e-mail, telefonní číslo, atd) a e-mailem dostanete, při troše štěstí, odkaz, který vám umožní nastavit heslo nové.

Kde najdu svoje heslo na Facebook?

Na webových stránkách Facebook je v oblasti přihlášení tlačítko s textem: "Zapomněli jste přístup k účtu?". Jakmile na odkaz kliknete, je třeba zadat svůj e-mail nebo telefonní číslo, které jste při registraci uvedli. Následně vám systém nabídne na výběr způsob zaslání zapomenutého hesla.
Jak obnovit zapomenuté heslo na Facebooku?
Jak obnovit heslo, když nejste přihlášení k Facebooku:
  1. Klepněte na Zapomněli jste heslo?
  2. Zadejte e-mail, číslo mobilního telefonu a celé jméno nebo uživatelské jméno spojené s účtem. Pak klepněte na Hledat.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Jak zjistit jak dlouho jsme pratele na Facebooku?

Tam zjistíte, od kdy jste přáteli. Pak jdete na to ozubené kolečko vpravo nahoře, na modré liště a kliknete na záznamy o aktivitách. V nabídce nalevo dáte další a přátelé. Tam si dáte daný měsíc a rok, kdy jste se stali přáteli.
Jak zjistím jestli se mi někdo naboural do FB?
Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku. V pravém horním rohu klikněte na "Možnosti" (malá šipka) V levém sloupci vyberte "Zabezpečení a přihlašování" V druhé kartě vidíte, na jakých jste kdy byli přihlášeni.

Můžete se také zeptat, kdo na mě kouká na facebooku?

Nejbezpečnějším způsobem, jak zjistit, kdo vás na Facebooku sleduje, je podívat se přímo do zdrojového kódu vašeho profilu. Otevřete si vaši osobní stránku a pravým tlačítkem myši klikněte kamkoliv na šedý prostor mimo text. Zvolte možnost Zobrazit zdrojový kód stránky, ukáže se vám stránka plná čísel a písmen.
Co znamená Facebook user?
Uživatelské jméno je webová adresa profilu nebo stránky (třeba Facebook.com/vašejméno). Uživatelské jméno je často variací vašeho jména, může to být třeba jana. novakova33 nebo jananovakova3. Můžete si vytvořit vlastní uživatelské jméno nebo si vybrat některou z verzí, kterou vám navrhne Facebook.

Následně, jak zjistit kdo je za profilem na instagramu?

Instagram. Podobně jako s Facebookem je to i s Instagramem. Tam nelze zjistit kdo provozuje profil, nejde přijít na e-mail pod kterým je zaregistrován, ani tam není žádná možnost „zapnout" informaci o správci, jako je to u Facebooku. Můžete profilu zkusit poslat přímou zprávu či mu psát do komentářů pod příspěvkem.

By Melicent Parbel

Similar articles

Jak obnovit účet na Facebooku? :: Jak najít svůj účet na Facebooku?
Užitečné odkazy