Domovská stránka > K > Kam Se Ukládá Historie Chrome?

Kam se ukládá historie Chrome?

Tyto další typy dat můžete smazat samostatně: Historie vyhledávání a další aktivita na Googlu: Vyhledávání a další aktivita ve službách Google se ukládá do vašeho účtu Google.

Přečtěte si více

Související článek

Jak stáhnout prohlížeč Google Chrome?

Až budete chtít procházet web, přejděte na plochu nebo na stránku Všechny aplikace. Můžete klepnout na aplikaci.

Jak přenést nastavení Chrome?

Pokud potřebujete přenést kompletní nastavení prohlížeče Google Chrome, není nic jednoduššího. a nahrát ji do nového počítače. Pokud potřebujete přenést jen soubor s hesly, tak ten je uložený v adresáři Default v souboru Login Data. Další soubory pro přenos Bookmarks, Cookies, Current Session, Current Tabs.
Jak obnovit záložky v Chromu?
Chcete-li obnovit zmizené záložky prohlížeče Chrome, můžete to udělat prostřednictvím Historie Google.
...
Tady je návod.
  1. Otevřete Google Chrome.
  2. Poté klikněte na tlačítko se třemi tečkami.
  3. Ve vyskakovacím okně zvolte Dějiny .
  4. Zde budou uvedeny všechny vaše historie procházení.
  5. Poté je znovu uložte jako záložky.

Pokud jde o toto, jak obnovit lištu záložek?

Pokud jste pro rychlý přístup ke svým oblíbeným záložkám používali lištu záložek a lišta vám nyní zmizela, možná jste vypnuli její zobrazování. Jak jeji zobrazování opět zapnout: Klikněte pravým tlačítkem myši na lištu navigace kamkoli mimo textové pole a z kontextové nabídky zvolte Lišta záložek.
Navíc, jak dát stránku na lištu?
Přejděte na stránku, kterou si přejete přidat na lištu záložek. Přetáhněte ikonu zámku nacházející se v adresním řádku na požadované místo na liště záložek.

Související článek

Jak zakázat vyskakovací okna Google Chrome?

Výchozí nastavení vyskakovacích oken a přesměrování v počítači můžete změnit.

Jak Exportovat oblíbené položky Edge?

Vyvolejte Menu -> Oblíbené/Favorites -> Spravovat oblíbené/Manage Favorites nebo stiskněte Ctrl+Shift+D. Vlevo dole najdete Export. Pak už je stačí vybrat kam ho chcete uložit, je to klasický HTML soubor.
A další otázka, jak záloha záložek edge?
Microsoft Edge

V pravém horním menu klikneme na ikonu hvězdy (alternativně přes Ctrl + I a zde na ikonu nastavení (ozubené kolečko). V menu nastavení klikneme na „Importovat z jiného prohlížeče" (sic!). V dalším menu klikneme na „Exportovat do souboru". Zde už jen vyberte kam chcete HTML soubor se záložkami uložit.

A další otázka, jak zálohovat oblíbené položky firefox?

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Import a záloha a z nabídky zvolte Zálohovat.... Zobrazí se dialog pro uložení zálohy záložek. V okně pro uložení zálohy vyberte místo, kam chcete uložit soubor se zálohou záložek, jenž je ve výchozím nastavení pojmenován bookmarks-"datum".
Jak importovat záložky do Firefox?
Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Import a záloha a v zobrazené nabídce zvolte Importovat záložky z HTML.... Zobrazí se dialog Importovat soubor záložek. Vyberte soubor, který obsahuje data, jež chcete naimportovat a dále postupujte podle pokynů Průvodce importem.

Jak zálohovat oblíbené?

V prohlížeči Internet Explorer klikněte na tlačítko "Zobrazit oblíbené položky, kanály a historii". Rozbalte roletku s možnostmi. V zobrazené nabídce vyberte položku "Import a export...". V okně Nastavení importu a exportu zaškrtněte možnost "Exportovat do souboru".

By Whale Monter

Similar articles

Jak obnovit smazané fotky Xiaomi? :: Kde je složka oblíbené?
Užitečné odkazy