Domovská stránka > J > Jak Spravovat Webové Stránky?

Jak spravovat webové stránky?

Existuje celá řada redakčních systémů, ve kterých je možné mít svůj web s možností editace. Tím nejznámějším a nejpoužívanějším je redakční systém WordPress, který je dle oficiálních statistik používán na 33 % webových stránek na světě.

Přečtěte si více

Související článek

Jaké webové vyhledávače jsou nejpoužívanější?

Existují zahraniční vyhledávače. Mezi vyhledávači je jasný lídr. Můžete se na něj podívat na YouTube. Je to druhý největší vyhledávač. Yahoo! je vyhledávač. V této společnosti došlo k mnoha změnám.

Jak najít autora internetové stránky?

Doporučujeme Vám tedy obrátit se přímo na zřizovatele webových stránek a požádat ho o dodání autora přepisu/překladu (?) článku, případně roku zveřejnění. V tomto případě by bylo vhodné uvést jak autora originálního textu (tedy David Life), tak (pravděpodobně) i přepisovatele/překladatele.
Pokud jde o toto, jak zjistit nakladatelství webové stránky?
Jiný způsob, jak ověřit ID Google Analytics, je otevřít html zdroj stránky kliknutím pravým tlačítkem myši kdekoliv na stránce. Poté v kontextovém menu vyberte „Zobrazit zdrojový kód" nebo „Zobrazit zdrojový kód stránky" (v závislosti na vašem prohlížeči).

Kolik stojí zalozeni webu?

Podle mé zkušenosti většina běžných webů vychází mezi 30 000 – 60 000 Kč. Cenu je možné rozdělit na několik plateb, tak jak budete sami potřebovat. Pro jednorázové úkony a práce nad rámec platí má hodinová sazba 1 300 Kč (s prací začnu následující týden) a nebo 1 500 Kč express, kdy s prací začnu do 3 pracovních dnů.
Kolik stojí Mioweb?
Cena je jednotná – 2420 Kč včetně DPH za měsíc pro jeden web. Každý další web + 1210 Kč včetně DPH za měsíc. Výhodou je, že platíte měsíčně. Pokud se rozhodnete, že Mioweb není pro vás to pravé řešení, bez sankcí můžete službu kdykoliv ukončit.

Související článek

V čem vytvořit webové stránky?

Jazyk, ve kterém jsou stránky napsány, se nazývá HTML. Musíte se ho naučit. Pokud do něj chcete naprogramovat například nějaké funkce, které se zpracovávají na serveru, můžete použít jazyk PHP. Javascript můžete použít k programování na klientovi.

A jak vytvořit dobrý web?

Vaše webové stránky by měly být předvídatelné, jednoduché a pěkné. Jen tak si zaručíte, že zanecháte dobrý dojem a pozitivní emoce. Ty potom způsobí, že potenciální klient z vašeho webu neodejde – a to je předpoklad toho, že možná časem i něco koupí.
Když to vezmeme v úvahu, jak provozovat web?
Základní způsoby provozování webů jsou:
  1. všechno hezky sami v HTML, CSS, případně v PHP (o tom jsou tyto stránky Jak psát web)
  2. pomocí redakčních systémů, které si sami nainstalujete na svém hostingu.
  3. přes webové služby, kde si všechno sami naklikáte a napíšete.
  4. nechat si stránky udělat a o nic se nestarat (a platit)

Pokud jde o toto, jak editovat stránky?

Existující stránku můžete upravit dvěma způsoby:
  1. Pomocí tzv. Vizuálního editoru klepnutím na tlačítko Editovat v záhlaví stránky.
  2. Pomocí tzv. editoru zdroje klepnutím na tlačítko Editovat zdroj (u diskusních stránek také Přidat téma) v záhlaví stránky.
Jak citovat webovou stránku bez autora?
Pro všechny elektronické zdroje platí:

Pokud není autor uvedený, uvádíme odpovědnou organizaci. Pokud není uveden rok vydání či poslední aktualizace, uvádíme do závorky (nedatováno). V ostatních případech se jako rok vydání uvádí deklarovaný rok vložení, případně rok poslední aktualizace.

Navíc, jak citovat webovou stránku v textu bez autora?

Ve Vašem případě pokud webová stránka nemá autora, citovali bychom ji pod jménem stránky, tj. Barthelův test a poté rok.

By Albina

Similar articles

Kde najdu nazev webu? :: Jak vymazat Stažené soubory z PC?
Užitečné odkazy