Domovská stránka > J > Jak Obnovit Prispevek?

Jak obnovit prispevek?

Pokud si přejete obnovit nebo trvale smazat odstraněný příspěvek, v aplikaci Instagram zvolte kartu profilu v pravém dolním rohu, poté klikněte na ikonu tří řádků v pravém horním rohu, zvolte Nastavení, vyberte složku Nedávno smazáno a vyberte příspěvek, který chcete obnovit nebo trvale smazat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Navíc, kde je koš na facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno. Pod svým profilovým obrázkem klepněte na a potom na Záznamy o aktivitách. V horní části záznamů o aktivitách klepněte na Koš.
Lidé se také ptají, jak obnovit fotky na fb?
Pokud ale stále smažete fotografii ze svého účtu Facebook, Facebook obvykle nenabízí možnost obnovit fotografie, i když pro mnohé není nové, že fotografie zůstanou na serverech Facebooku i poté, co je uživatelé smažou.

Jak vrátit příspěvek na Timeline?

Obsah, který jste na profilu skryli (třeba příspěvky, fotky a videa), si můžete zobrazit přes záznamy o aktivitách. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno. Klepněte na a pak na Záznamy o aktivitách. Klepněte na Filtr, pak na Skryto na profilu a zkontrolujte si to.
Jak smazat všechny příspěvky na Facebooku?
Jak se smažou fotky a komentáře na Facebooku

Klikněte vpravo nahoře na šipku a následně odkaz Záznamy o aktivitách. Zde uvidíte fotky, které jste přidali. U konkrétní fotografie klikněte na tužku. A dále zde můžete fotku na Timeline skrýt, ale pokud ji chcete smazat, pak zvolte Odstranit.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak obnovit Instastories?

Zvolte Nastavení. Klepněte na Nedávno smazáno (pokud funkci ještě nevidíte, zkuste to později znovu). Vyberte příspěvek/video/příběh. Klepněte na Obnovit.
Někdo se také může ptát, jak obnovit reels?
Konkrétně budete muset navštívit kartu svého profilu, přejít do Nastavení, dále do položky Účet a tam bude řádek Nedávno smazané. Tam najdete po smazání dalších 30 dní vaše příspěvky, videa, Reels i příspěvky v IGTV. Výjimkou jsou Příběhy, které bude možné po smazání obnovit jen do 24 hodin.

Jak obnovit Stories?

Klepněte na fotka, video nebo příběh chcete obnovit nebo trvale smazat. Klepněte na ikona se třemi tečkami vpravo nahoře. Využít Obnovit do profilu or Obnovit pro obnovení obsahu or Smazat to.
Někdo se také může ptát, jak vysypat koš na facebooku?
A to nejlepší – příspěvky lze hromadně smazat či archivovat. Při využití funkce archivu se přesunou do oddělené sekce v aplikaci stejně, jako to funguje na Instagramu. A jakmile zvolíte smazání, přesunou se příspěvky do koše, kde máte klasických 30 dní na to, se rozmyslet a smazání vrátit.

Jak obnovit stránku na Facebooku?

Klasické prostředí mobilního prohlížeče
  1. Klepněte na a zadejte název profilu.
  2. Klepněte na název profilu, který chcete nahlásit.
  3. Klepněte na a pak na Podpora a nahlášení profilu.
  4. Klepněte na Něco jiného a pak na Další.
  5. Klepněte na Obnovit tento účet a postupujte podle návodu.

By Norword

Similar articles

Jak odstranit laik? :: Jak zjistit kolik mám normostran?
Užitečné odkazy