Domovská stránka > J > Jak Vidět Skryté Fotky Na Facebooku?

Jak vidět skryté fotky na Facebooku?

Obsah, který jste na profilu skryli (třeba příspěvky, fotky a videa), si můžete zobrazit přes záznamy o aktivitách. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno. Klepněte na a pak na Záznamy o aktivitách. Klepněte na Filtr, pak na Skryto na profilu a zkontrolujte si to.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Navíc, kdo může sdílet mě příspěvky?

Když vytvoříte veřejný příspěvek, může mu ve výchozím nastavení dát To se mi líbí nebo k němu přidat komentář kdokoli, tedy i lidé, kteří vás nesledují. V nastavení sledujících můžete změnit, kdo může vaše veřejné příspěvky označit jako To se mi líbí nebo k nim přidat komentář.
A další otázka, kdo mi může na facebooku posílat zprávy?
Přátelé vašich přátel na Facebooku. Lidé, kteří mají v telefonním seznamu vaše číslo. Nezapomeňte, že ten, kdo má vaše telefonní číslo, vás může oslovit, i když nejste ve spojení na Instagramu nebo nejste přátelé na Facebooku. Kdokoli jiný na Facebooku a Instagramu.

Kdo viděl můj příběh na Facebooku?

Informaci o tom, kdo si váš příběh zobrazil, můžete vidět jen vy. Nahoře v kanálu v oddílu Příběhy klepněte na Váš příběh. Klepnutím na v levém dolním rohu fotky nebo videa v příběhu zobrazíte lidi, kteří si příběh prohlédli. Pokud možnost nevidíte, nikdo si váš příběh zatím nezobrazil.
Jak zjistit ID stranky?
V levém menu vyberte Příspěvky a ze seznamu vyberte příspěvek, jehož ID chcete vidět. Otevře se stránka s vizuálním editorem. V URL adrese najdete ID příspěvku. Úplně stejně můžete najít ID stránek.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Jak zjistit své ID?

Zobrazení identifikačních kódů:
  1. Spusťte F-Secure Internet Security pomocí nabídky Start systému Windows.
  2. V hlavním zobrazení použijte tlačítko nabídky .
  3. Vyberte položku Nápověda a podpora.
  4. Pod položkou Identifikační kód naleznete svoje ID účtu.
Někdo se také může ptát, co znamená facebook user?
Uživatelské jméno je webová adresa profilu nebo stránky (třeba Facebook.com/vašejméno). Uživatelské jméno je často variací vašeho jména, může to být třeba jana. novakova33 nebo jananovakova3. Můžete si vytvořit vlastní uživatelské jméno nebo si vybrat některou z verzí, kterou vám navrhne Facebook.

Navíc, jak zjistit jak dlouho jsem pratele na facebooku?

Jak si zobrazit stránku přátelství mezi vámi a vaším přítelem:
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
  2. Najděte profil přítele zadáním jeho jména do horní vyhledávací lišty.
  3. Pod úvodní fotkou klepněte na .
  4. Vyberte Podrobnosti o přátelství.
Pokud jde o toto, jak zobrazit přátele na facebooku?
Přejděte na svůj profil (což by v zásadě měla být TIMELINE) a pod úvodní fotkou přejděte na „Přátele" („Friends"). Měla by k tomu ostatně jít použít i adresa www.facebook.com/friends. V horní části vpravo najdete „Upravit" („Edit") a zde jedinou volbu týkající se přátel.

Jak zjistit něčí Snapchat?

Snapchat je oblíbená aplikace pro sdílení zpráv s videi a fotografiemi. Nejsnazší způsob, jak ji špehovat, je používat Snoopzu.
...
Jak sledovat něčí Snapchat
  1. Vytvořte si svůj účet zdarma;
  2. Přihlaste se a stáhněte si Snapchatového špeha Snoopzu;
  3. Nainstalujte software.

By Meldon Wershey

Similar articles

Jak nahradit všechna slova ve Wordu? :: Jak nastavit seznam přátel na Facebooku?
Užitečné odkazy