Domovská stránka > P > Proč Se Mi Nezobrazuje Iphone V Itunes?

Proč se mi nezobrazuje iPhone v iTunes?

Ujistěte se, že je zařízení iOS nebo iPadOS zapnuté, odemčené a je na něm otevřená plocha. Zkontrolujte, jestli máte na Macu nebo na PC s Windows nainstalované nejnovější aktualizace softwaru. Pokud používáte iTunes, ujistěte se, že máte nejnovější verzi.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak se zapíná iPhone?

Stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu) a držte ho, dokud se neobjeví logo Apple. Pokud se iPhone nezapíná, budete zřejmě muset nabít baterii. Další možnosti najdete v článku podpory Apple Když se iPhone nezapne nebo nereaguje.
A další otázka, jak pripojit ipod k itunes?
Synchronizace kontaktů a dalších informací s iPhonem, iPadem nebo iPodem touch
  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Informace.
  4. Vyberte položky, které chcete synchronizovat.
  5. Klikněte na volbu Použít.

Jak pracovat s iTunes?

V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Soubor > „Přidat soubor do knihovny" nebo „Přidat složku do knihovny". Vyhledejte soubor nebo složku a potom klikněte na volbu Otevřít. Pokud do knihovny přidáte složku, budou do ní přidány také všechny soubory z této složky.
Jak přidat iPhone do iTunes?
Připojte iPhone kabelem k počítači. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes. Na bočním panelu vlevo vyberte typ obsahu, který chcete synchronizovat (například Filmy nebo Knihy).

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak zobrazit iPhone ve Finderu?

Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete okno Finderu a zařízení v něm vyberte. Zapněte volbu Zobrazit tento [zařízení] během připojení k Wi-Fi. Klikněte na Použít.
Jak sdílet obrazovku iPhone na PC?
Na iPhone, přejeďte prstem nahoru z dolní části obrazovky pro přístup ke Control Center a klepněte na „AirPlay". Najdete ikonu televizní obrazovky s jejím jménem. Pokud je to zobrazeno jako ikona reproduktoru, budete muset chvíli počkat, až se objeví ikona TV. Poté klikněte na tuto ikonu a otevřete funkci „zrcadlení".

Následně, jak synchronizovat iphone s iphonem?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.
A kde koupit itunes?
Přejděte na panel Obecné, vyberte iTunes Store a klikněte na OK. Klikněte do vyhledávacího pole a zadejte skladbu nebo album, které chcete koupit. Klikněte na tlačítko iTunes Store v pravém horním rohu. Kliknutím na cenu vedle skladby nebo alba položku zakoupíte.

Na co je iTunes?

S iTunes můžete provádět následující akce: Uspořádávat a přehrávat hudbu a videa. Přehrávat a stahovat neomezený počet skladeb ze služby Apple Music (vyžaduje předplatné) Vyhledávat hudbu, filmy, televizní pořady, audioknihy, bezplatné podcasty a další obsah v iTunes Storu.

By Eduardo

Similar articles

Kde zjistit info o PC? :: Kde je iTunes?
Užitečné odkazy