Domovská stránka > J > Jak Najít Lidi Podle Jména?

Jak najít lidi podle jména?

Spoluzaci.cz, i kdyby tam nebyl on sám, třeba najdete nějakého spolužáka, co ví víc než vy, jinak matrika, pokud víte, kde bydlí. Zkus jméno zadat do Googlu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Navíc, jak najit konkretni osobu?

Hledat na Tinderu konkrétní osobu můžeš pouze tehdy, pokud jste s dotyčným uživatelem propojeni.
...
Mohu na Tinderu hledat konkrétní osobu?
  1. Klepni na ikonu s bublinou zprávy na hlavní obrazovce.
  2. Podrž a jeď dolů, dokud se neobjeví lišta pro vyhledávání
  3. Do vyhledávací lišty napiš jméno člověka, kterého hledáš
Pokud jde o toto, jak najít osobu podle jména na facebooku?
Hledejte přítele podle jména:
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
  2. Do vyhledávacího pole zadejte jméno přítele a vpravo dole klepněte na nebo .
  3. Nahoře klepněte na LIDÉ.
  4. Klepnutím můžete filtrovat podle kategorií Město, Vzdělání, Práce a Přátelé přátel.

Jak najít člověka na IG?

V aplikaci si můžete připojit seznam kontaktů ze zařízení a Instagram vám pak na základě vašich kontaktů doporučí účty, které můžete sledovat. Nebo můžete dole na obrazovce klepnout na a vyhledat lidi, které chcete sledovat. Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil.
Můžete se také zeptat, kde hledat osoby?
Zkuste vyhledávač speciálně určený pro hledání lidí.

Zkuste například ZabaSearch.com nebo Pipl.com. Použijte filtry, abyste si zúžili výsledky vyhledávání. Lost Trekkers je další možností, kde hledat ztracené osoby.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Pokud jde o toto, jak najít osobu podle rodného čísla?

Při vyhledávání osoby v CEE je nyní možno vyhledávat osoby i zadáním jejich rodného čísla. Rodné číslo by mělo být v poli RC, na tvaru rodného čísla nezáleží, musí však jít o platné rodné číslo. Je-li na vstupu jak sloupec RC, tak jméno, příjmení a datum narození, vyhledávání dle RČ má přednost.
Jak najít lidi v okolí?
Chcete najít nové kamarády či vás jen zajímá, jak se na sociálních sítích jako Instagram či TikTok prezentují lidé ve vaší bezprostřední blízkosti? Pomůže s tím slovenská aplikace Whoo, která vyhledává uživatele těchto sítí ve vašem okolí. Její spoluautor ji označil za ultimativní stalkovací nástroj.

Následně, jak najít ztracenou osobu?

Žádost o zprostředkování kontaktu je možné podat osobně na matričním úřadě, na úřadu obce s rozšířenou působností nebo na krajském úřadě, a to na tomto formuláři. Žadatel i hledaná osoba musí být občany České republiky.
Jak získat informace o lidech?
Nejjednodušším způsobem, jak si někoho prověřit, je zadat jeho jméno do Googlu, Facebooku nebo jiné sociální sítě, což vám obvykle poskytne základní informace o dané osobě. Pomocí stránky LinkedIn pak můžete dohledat také to, kde pracuje a jaké má pracovní zkušenosti.

A jak někoho najít na facebooku?

Nahoře na Facebooku klepněte na a do vyhledávacího pole zadejte, co hledáte. Vyberte si z předpokládaných výrazů, které se zobrazí, nebo klepněte na Zobrazit další výsledky na dotaz [keyword] a vyfiltrujte si výsledky podle různých témat.

By Asteria Vanmarter

Similar articles

Jak najit pratele na FB? :: Jak zapojit navigaci do auta?
Užitečné odkazy