Domovská stránka > J > Jak Se Připojit K Synology Nas?

Jak se připojit k Synology NAS?

Zadejte IP adresu zařízení Synology NAS nebo název domény s řetězcem „https: //“ za řetězcem „: 5006“ (nebo číslem portu, které jste zadali při povolení služby WebDAV ). Klikněte na možnost Připojit. Do polí Název a Heslo zadejte uživatelské jméno a heslo systému DSM. Klikněte na možnost Připojit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Když to vezmeme v úvahu, jak připojit nas k pc?

NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.
Jak získat QuickConnect id?
QuickConnect
  1. Přejděte do části Ovládací panel > Externí přístup > QuickConnect.
  2. Zaškrtněte možnost Povolit QuickConnect.
  3. Pokud jste se nepřihlásili k účtu Synology, zobrazí se místní okno pro přihlášení.
  4. Určete nové QuickConnect ID.
  5. Klikněte na možnost Použít.

Navíc, jak zjistit ip adresu nas?

Klepněte na tlačítko start a začněte psát na klávesnici „Tento počítač". V oblasti „Umístění v síti" by se měl objevit váš NAS. Klepněte na něj pravým tlačítkem myši a vyberte „Vlastnosti". IP adresa se objeví v podrobnostech o zařízení.
Jak namapovat NAS?
Přejděte do Centra pro stahování > vyberte svůj model Synology NAS > Nástroje pro stolní počítače a stáhněte a nainstalujte nástroj Synology Assistant. V počítači spusťte nástroj Synology Assistant. Vyhledejte a vyberte zařízení Synology NAS. Klikněte na možnost Namapovat jednotku.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak nastavit nás Synology?

Přejděte do části Ovládací panel > Externí přístup > Konfigurace směrovače. Klikněte na možnost Vytvořit a poté kliknutím na možnost Nastavení směrovače v otevřeném okně spusťte průvodce nastavením. V průvodci klikněte na možnost Spustit a systém DSM zahájí testování několika požadovaných nastavení sítě.
Jak připojit nás přes wifi?
Pokud se připojujete pomocí wifi, vyberte Vaší síť (obvykle s nejsilnějším signálem) a zadejte Vaše heslo. Pokud máte bezdrátový router od nás, heslo je napsané na přední straně routeru. Podrobný návod připojení přes wifi. Zařízení si heslo zapamatuje a příště budete již připojeni do sítě automaticky.

Navíc, jak funguje nás synology?

Synology NAS (Network Attached Storage) je inovativní úložné zařízení, které je připojené k vaší domácí síti nebo v kanceláři. Díky tomuto zařízení můžete uložit všechny soubory všech členů rodiny nebo kolegů v práci. Do Synology NAS můžete uložit prakticky cokoliv.
Někdo se také může ptát, jak připojit nas jako síťovou jednotku?
Otevřete Průzkumník souborů, pravým tlačítkem myši klikněte na »Tento počítač« a vyberte »Připojit síťovou jednotku...« V poli jednotka vyberte písmenko například »O:«, pod kterým se má síťová jednotka zobrazovat. Po zadání přihlašovacího jména a hesla uživatele se disk připojí.

Jak z počítače udělat NAS?

Potřebujeme svůj PC/NB s Win nebo Linuxem pro konfiguraci NAS přes LAN/WiFi. Vytvoříme bootovací flešku na svém PC/NB a nabootujeme z ní NAS PC. Na svém PC/NB spustíme Synology Assistant a necháme vyhledat NAS server (DiskStation). Uvidíme IP adresu, pravým tlačítkem myši vyvoláme Instalaci a podstrčíme soubor PAT.

By Tonie Cantwell

Similar articles

Jak připojit síťový disk Windows 10? :: Jak vyrobit emotikon?
Užitečné odkazy