Domovská stránka > J > Jak Najít Disk?

Jak najít disk?

Jak spustit nástroj Správa disků

Také jej můžeme spustit například klepnutím pravým tlačítkem na ikonu "Tento počítač" a v kontextovém menu vybereme položku "Spravovat". (Pro úspěšné spuštění ale musíme mít práva administrátora.) Vybereme položku "Správa disků" a v prostřední části se zobrazí veškeré dostupné disky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak zobrazit stahované soubory?

Zobrazení seznamu souborů, které jste stáhli
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Stažené soubory. Soubor otevřete tak, že kliknete na jeho název. Soubor se otevře ve výchozí aplikaci nastavené v počítači pro daný typ souboru.
Jak najít Neuložený dokument?
Pokud jste soubor neuložili

Přejděte na Informace o > a > dokumentu > Obnovit neuložené dokumenty. Vyberte soubor a pak vyberte Otevřít.

Jak odstranit soubory?

Odstranění souboru pomocí Průzkumníka souborů

Otevřete okno Průzkumníka souborů. + E. Vyhledejte soubor, který chcete odstranit. Vyberte soubor a stiskněte klávesu Delete nebo klikněte na Odstranit na kartě Domů na pásu karet.
Když to vezmeme v úvahu, jak najít soubor podle data vytvoření?
Můžete kliknout na Vyhledávací pole a přejděte na kartu Hledat a klikněte na Datum změny na pásu karet Průzkumník souborů. Vyberte preferovaný časový rozsah jako Tento týden . Vyhledávací pole zobrazí vaši volbu.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Proč nefunguje vyhledávač?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat.
Můžete se také zeptat, jak indexovat složku?
Klikněte pravým tlačítkem myši na Start a vyberte volbu Ovládací panely. V seznamu funkcí klikněte na Možnosti indexování. V okně vidíte, kde všude Windows informace hledá. Klikněte na volbu Změnit a v tomto okně to lze změnit a zahrnout i další místa či složky, anebo vybrané vypustit.

A jak udělat ctrl f na telefonu?

Jestli hledáte něco konkrétního, tak, jako vždycky, pomůže kombinace kláves CTRL+F - a na mobilu vpravo nahoře menu prohlížeče a v něm vlba Najít na stránce.
Jak vyhledat slovo v textu Iphone?
Poté, co se na stránku přesunete, tak ve spodním menu klepněte na tlačítko sdílení (čtvereček se šipkou). Nyní se ve spodní části obrazovky objeví menu, ve kterém sjeďte o kus níže. Poté lokalizujte a klepněte na možnost Hledat na stránce.

Lidé se také ptají, jak vyhledávat v textu na ipadu?

Jenže jak je to v mobilním prohlížeči? V menu to tam čas od času nenajdete – jsou dva základní způsoby kde „najít hledání". Chrome na iOSu má vyhledávání v menu v podobě Find in Page a neliší se to tak od použití na počítači. Pohyb mezi výsledky i počet výskytů najdete v horní části displeje.

By Ahron Hearns

Similar articles

Co je Avatar na Facebooku? :: Jak získat ztracené soubory?
Užitečné odkazy