Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kde Jsem Se Pohyboval Iphone?

Jak zjistit kde jsem se pohyboval iPhone?

Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, jak zjistit poslední polohu telefonu iphone?

V nastavení najeďte na iCloud a pokud jste přihlášení, sjeďte dolů, až na Najít iPhone (Find My iPhone). Ujistěte se, jestli je tam - Zapnuto (ON). Teď klikněte na Najít iPhone (Find My iPhone) a uvidíte - Odeslat poslední polohu (Send Last Location).
Když to vezmeme v úvahu, kde jsem se pohyboval?
V jeho vlastní službě můžeš zjistit, které polohy nedávno zaznamenal. Jednoduchý nástroj, o kterém nemá většina lidí ani ponětí. To, že Google sleduje tvůj pohyb, ví snad každý.

Někdo se také může ptát, jak najit zarizeni apple?

Zobrazení seznamu zařízení, kde jste přihlášení, na webu

Na stránce vašeho účtu Apple ID v části zařízení najdete všechna zařízení, na kterých jste aktuálně přihlášeni pomocí vašeho Apple ID, včetně zařízení Android, konzolí a chytrých televizorů: Přihlaste se k appleid.apple.com,* poté zvolte Zařízení.
Lidé se také ptají, jak vypnout iphone na dálku?
Označte zařízení jako ztracené

Když zařízení označíte jako ztracené, na dálku ho uzamknete přístupovým kódem, který ochrání informace v něm uložené. Současně tím na ztraceném zařízení deaktivujete Apple Pay. Na ztraceném zařízení můžete zobrazit zprávu s vašimi kontaktními údaji. Označte zařízení jako ztracené.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, jak vypnout geolokaci?

Android 12 a novější
  1. Přejeďte z horní části obrazovky dolů.
  2. Podržte možnost Poloha . Pokud možnost Poloha nevidíte: Klepněte na Upravit nebo Nastavení .
  3. Klepněte na Služby určování polohy. Přesnost určování polohy Google.
  4. Zapněte nebo vypněte možnost Zvýšit přesnost určování polohy.
Jak vypnout sledování polohy?
Na Androidu běžte do Nastavení | Google | Poloha. Zde můžete ovlivnit určování polohy na úrovni celého zařízení. Funkci můžete zcela vypnout, pak ale budou mapy a navigace k ničemu, aplikace na počasí také automaticky nepoznají, kde jste. Nastavit ale můžete Oprávnění na úrovni aplikace.

Když to vezmeme v úvahu, jak oznacit polohu?

Zobrazení aktuální polohy na mapě
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google . Pokud tuto aplikaci ještě nemáte, stáhněte si ji z Obchodu Play.
  2. Vaši polohu označí modrý bod. Pokud jej nevidíte, klepněte vpravo dole na Vaše poloha .
Pokud jde o toto, jak poslat sdilenou polohu?
Sdílet polohu můžete i z vestavěné aplikace Mapy. Klikněte na šipku v levém spodním rohu, která zobrazuje přesnou pozici. Poté stisknete tlačítko sdílení v pravém horním rohu a vyberete aplikaci pro odeslání polohy. Příjemce obdrží link na pozici do mapy, na kterou může okamžitě kliknutím zahájit navigaci.

A další otázka, jak najit kamarada přes telefon?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

By Genia Nuanes

Similar articles

Co je bezpečnostní klíč? :: Jak nekoho sledovat přes iPhone?
Užitečné odkazy