Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mi Nejde Zvuk Na Notebooku?

Co dělat když mi nejde zvuk na notebooku?

Pokud vám na pc nebo noťasu nejde zvuk, mohou to být 3 problémy: Máte zvuk vypnutý (často jej stačí zesílit) Nemáte ovladač (driver) zvukové karty. Nemáte zapojeny reproduktory nebo mají vypadlý kabel např.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Lidé se také ptají, jak zapojit zvuk na pc?

U klasických stolních počítačů, kde jsou reproduktory připojeny do konektoru pro výstup zvuku (3,5mm konektor), vyzkoušejte reproduktor USB nebo sluchátka připojená přes USB. To samozřejmě platí i opačně, pokud máte problémy s reproduktory nebo sluchátky USB.
Navíc, jak zapojit mikrofon do zvukovky?
Prostřednictvím kabelu XLR - XLR (standardně) propojíš mikrofon se vstupem zvukovky. Pak je nutné propojit zvukovku s počítačem, a to prostřednictvím USB kabelu (logicky u USB zvukovek) případně FireWire kabelem (u FW zvukovek). V počítači musíš mít nainstalovaný program sloužící k nahrávání (tzv.

Jakou externí zvukovou kartu?

Nejčastějším a zároveň nejoblíbenějším typem bývá zvukovka s USB konektorem. Kvalitu výsledné nahrávky určuje i frekvence vzorkování a rozlišení bitové hloubky. Minimálním standardem by mělo být zařízení s frekvencí 44,1 kHz a 24-bitovou hloubkou.
Jak nahrát zvuk že zvukové karty?
Možnost nahrávat ze vstupů zvukové karty dnes poskytují i víceúčelové programy MusicMatch Jukebox nebo Audiograbber. Nahrávání z gramofonových desek ulehčují programy, které podle pauz mezi skladbami automaticky rozdělí uložený WAV soubor na soubory s jednotlivými skladbami.

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Někdo se také může ptát, co dělat když mi nejde zvuk?

Řešení
  1. Použijte Automatické aktualizace.
  2. Vyzkoušejte Poradce při potížích se Windows.
  3. Zkontrolujte Nastavení zvuku.
  4. Otestujte svůj mikrofon.
  5. Zaškrtněte Soukromí mikrofonu.
  6. Odinstalujte Driver zvuku ve Správci zařízení
  7. Aktualizujte Driver zvuku ve Správci zařízení
  8. Změňte výchozí formát zvuku.
Jak Aktualizovat zvukovou kartu?
Rozbalte položku řadiče zvuku, videa a herních zařízení. Poklepejte na zvukovou kartu a potom klepněte na kartu ovladač . Klepněte na tlačítko Aktualizovat ovladač. Postupujte podle Průvodce aktualizací hardwaru aktualizujte ovladač zvukové karty.

Jak povolit zakázané zvukové zařízení?

Ve Správci zařízení se posuňte dolů a klikněte na znaménko plus (+) vedle položky Řadiče zvuku, videa a herních zařízení. Má-li některá položka pod kategorií Řadiče zvuku, videa a herních zařízení ikonu reproduktoru s červeným X, klikněte na ni pravým tlačítkem myši a zvolte příkaz Povolit.
Co je součástí zvukové karty?
Typická zvuková karta obsahuje zvukový čip, který provádí digitálně-analogový převod nahraného nebo vygenerovaného digitálního záznamu. Tento signál je přiveden na výstup zvukové karty (většinou 3,5mm jack-sluchátkový).

Proč zvukovou kartu?

Interní zvukové karty přináší velmi vysokou kvalitu zvuku se všemi přednostmi vícekanálové reprodukce. Velmi často také nabízí speciální software pro detailní nastavení zvuku a řadu moderních funkcí pro prostorový zvuk, potlačení šumu či ničím nerušenou realistickou reprodukci.

By Bergeron Allwood

Similar articles

Jak nainstalovat Apache? :: Jak nainstalovat zvukovou kartu?
Užitečné odkazy