Domovská stránka > C > Co Si Stáhnout Do Mobilu?

Co si stáhnout do mobilu?

100% tedy patří mezi zajímavé aplikace.
  • Telegram na Google Play.
  • Telegram v App Store.
  • Telegram pro Windows.
  • Telegram pro macOS.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Následně, jak stáhnout do mobilu google play?

Aplikace Obchod Play je nainstalována ve všech zařízeních Android, která podporují Google Play, a lze ji stáhnout do některých Chromebooků.
...
Vyhledání aplikace Obchod Google Play
  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.
Jak nahradit Google?
Co je snad ještě horší, i po této zásadní změně na tom cloudová služba Google One nebude nejhůře, neboť nadále bude nabízet velkorysý 15GB prostor zdarma. Konkurence nabízí v lepším případě totéž, zpravidla však o něco méně. Zvolit můžete cloud Mega, kde dostanete také 15 GB zdarma.

Můžete se také zeptat, jak dostat do huawei google play?

Jak na Google Play v Huawei telefonu?
  1. Vyhledejte a stáhněte aplikaci Gspace podle postupu zmíněného výše.
  2. Po instalaci otevřete Gspace a vyberte, kterou aplikaci chcete nainstalovat.
  3. Otevře se obchod Google Play.
  4. Přihlaste se se svým Google účtem.
  5. Nyní můžete instalovat aplikace z Google Play do svého telefonu.
Proč Huawei nemá Google Play?
Nejnovější telefony od Huawei znevažuje v očích zákazníků jedna notoricky známá věc. Kvůli neshodám mezi čínskou firmou a USA nemohou být v posledních přístrojích této značky (platí i pro dceřiný Honor) přítomny a využívány Google Mobile Services (GMS) od amerického giganta.

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Proč nejde stáhnout aplikace zásilkovna?

Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android.
Jak znovu nainstalovat App Store?
Když nemůžete najít App Store

Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit". App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.

Navíc, proč mi nejde nainstalovat whatsapp?

Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.
A další otázka, jak nainstalovat aplikace do android auto?
Máte-li aplikaci k dispozici v telefonu, stačí telefon připojit k auto pomocí kabelu USB. Bezdrátové připojení je teoreticky možné, ale potřebujete k tomu správnou a vzácnou kombinaci telefonu a zábavního systému v autě (např. telefon s verzí Android 11 a více), takže na to raději nespoléhejte.

Jak nainstalovat Android Auto APK?

Verze Androidu 10 mají Andoroid auto aplikaci vestavěnou a není třeba ji stahovat. Android verze 5 až 10 si mohou Android auto stáhnout z Google play. Android verze 12 bude mít Android auto zahrnutou v Google Assistant a nebude tak možné si jí vůbec stáhnout.

By Hassin Catanzano

Similar articles

Co to znamená zařízení není kompatibilní s touto verzi? :: Jak vypnout zvuk na YouTube?
Užitečné odkazy