Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Nefunguje App Store?

Co delat kdyz nefunguje App Store?

Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.
  1. Otevřete App Store a přihlaste se.
  2. Ruční aktualizace aplikace.
  3. Zkontrolujte způsob platby.
  4. Upřednostnění stahování
  5. Restartujte zařízení
  6. Kontaktování společnosti Apple.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Někdo se také může ptát, jak potvrdit nové podmínky pro whatsapp?

Nově se zde píše, že nové podmínky a zásady o ochraně informací budou platné od 8. února. O tomto jsou uživatelé informováni skrze vyskakující okno přímo v aplikaci. Menším textem je zde ale podstatná informace, že pokud uživatel chce nadále používat službu WhatsApp, musí s novými podmínkami souhlasit.
Někdo se také může ptát, jak vypnout na whatsapp online stav?
Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo.

Jak ovládat WhatsApp?

Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.
Pokud jde o toto, jak zapnout zvuk na whatsapp?
Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout:
  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací.

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Pokud jde o toto, jak stáhnout whatsapp bez google play?

Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.
Jak nainstalovat WhatsApp do mobilu Samsung?
Aplikace WhatsApp Messenger je k dispozici jak pro iOS tak i pro Android. Apple nemám, takže návod je pro majitele telefonů s Androidem. Apku stáhnete na Google Play. Stačí kliknout na tlačítko Nainstalovat.

Lidé se také ptají, jak funguje aplikace whatsapp?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.
Jak si nainstalovat Messenger?
Pokud chcete aplikaci Messenger používat, musíte si ji ze všeho nejdřív stáhnout z Google Play (v případě Androidu) nebo z App Store (u iOS). Jakmile aplikaci otevřete, vyberte možnost „Vytvořit nový účet".

Proč nejde spustit WhatsApp na PC?

Zkontrolujte, zdali ve svém telefonu máte nainstalovanou poslední verzi aplikace WhatsApp. Na PC otevřete prohlížeč Google Chrome nebo Microsft Edge.

By Bushey Nygaro

Similar articles

Jak nainstalovat WhatsApp do telefonu? :: Jak se dá volat přes WhatsApp?
Užitečné odkazy