Domovská stránka > J > Jak Spustit Microsoft Store?

Jak spustit Microsoft Store?

VyberteStart a zadejte Microsoft Store. Vyberte aplikaci a otevřete ji. Pokud se Microsoft Store nespustí, najdete další informace v článku Microsoft Store se nechce spustit.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak do počítače nainstalovat aplikaci?

V počítači přejděte na web play.google.com. Moje aplikace. Klikněte na aplikaci, kterou chcete nainstalovat nebo aktivovat. Pokud chcete aplikaci v zařízení aktivovat, klikněte na Instalovat, Nainstalováno nebo Povolit.
Jak nainstalovat hru z Microsoft Store?
Instalace her ze služby Microsoft Store
  1. Na zařízení s Windows 10/11 se přihlaste ke svému účtu Microsoft. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Otevřete aplikaci Microsoft Store.
  3. V pravém horním rohu obrazovky vyberte Další informace (...) a pak vyberte Moje knihovna.
  4. Vyberte Nainstalovat vedle hry, kterou chcete nainstalovat.

Jak opravit Microsoft Store?

Nejprve se tedy přepněte do zobrazení dlaždice a přejděte přímo na »WSReset.exe«. Klikněte na dlaždici pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vyberte možnost »Spustit jako správce«. Volbu potvrďte kliknutím na »Ano«. Poté se v rámci Windows Store objeví zpráva, že mezipaměť byla vymazána.
Jak obnovit Windows Store?
Aktualizujte Microsoft Store: Vyberte tlačítko Start a pak v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store. V aplikaci Microsoft Store vyberte Zobrazit více > Položky ke stažení a aktualizace > Získat aktualizace. Pokud je k dispozici aktualizace pro Microsoft Store, začne se automaticky instalovat.

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Jak aktivovat hru na Microsoft Store?

Na ovladači stiskněte tlačítko průvodce Xbox. Vyberte Games & Apps (Hry a aplikace) a potom zvolte Redeem Code (Uplatnit kód). Zadejte 25místný kód a pak postupujte podle pokynů. Pomlčky nemusíte zadávat, systém je zadá za vás.
Kam se stahuje Microsoft Store?
Ve výchozím nastavení se hry z Microsoft Storu stahují do C:> Program Files> WindowsApps . Pokud jste změnili výchozí umístění pro stahování aplikací, můžete přejít na Nastavení systému Windows> Systém> Úložiště> Změňte umístění nového obsahu zkontrolovat aktuální umístění úložiště aplikací ve vašem počítači.

Jak stahovat aplikace z Google Play do PC?

Pro tablety bez 3G (nebo i pro zařízení s 3G) můžete použít Android Device ID.
...
[Návod] Jak stáhnout APK z Google Play do PC
  1. Nejprve je potřeba udělat speciální zástupce pro Váš prohlížeč.
  2. Stáhněte a nainstalujte APK Downloader v.1.4.3.
Můžete se také zeptat, jak nainstalovat aplikaci na windows?
Klikněte na Start – Nastavení – Aplikace. Zde u volby Aplikace a funkce u záložky Instalace aplikací máte několik voleb. Vyberte tedy volbu první a od této chvíle můžete stahovat a instalovat „vše".

Kde stahovat aplikace na Windows 10?

Nedávno spuštěná webová stránka Adguard Store vám dovolí stáhnout instalační balíčky aplikací z Microsoft Store v takové podobě, že s nimi budete moci dále nakládat. Následně je můžete nainstalovat na jakýkoli počítač s Windows 10.

By Carlo Phramany

Similar articles

Jak se přihlásit do WhatsApp? :: Jak stáhnout Google Play do iPhone?
Užitečné odkazy