Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Telefonu Přes Bluetooth?

Jak se dostat do telefonu přes Bluetooth?

Z notifikační lišty lze jedním ťuknutím na ikonu Bluetooth aktivovat, podržením se pak dostat do jeho nastavení (to ale nemusí fungovat na každém zařízené). Do pokročilejšího nastavení se lze dostat rovněž z menu telefonu – Nastavení – sekce Bezdrátové připojení a sítě – Bluetooth.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Navíc, na co je bluetooth?

Funkce Bluetooth umožňuje bezdrátový přenos dat mezi zařízeními, která podporují bezdrátovou technologii Bluetooth. Data lze mezi těmito zařízeními v otevřeném prostoru přenášet do vzdálenosti 10 metrů. Vzhledem k tomu, že technologie Bluetooth používá bezdrátovou technologii, není třeba k propojení používat kabel.
Jak připojit více zařízení přes Bluetooth?
Pomocí funkce »Fast Pair« máte jednoduchou možnost připojit přes Bluetooth další zařízení, například sluchátka. Specialitou funkce je, že nemusíte přecházet do nastavení sluchátek, ale párování můžete snadno provést prostřednictvím smartphonu se systémem Android.

Jak spárovat JBL s telefonem?

PŘIDÁVÁNÍ NOVÝCH / DALŠÍCH ZAŘÍZENÍ BLUETOOTH:

Zapněte Bluetooth z nového zařízení. Vyjměte sluchátka z pouzdra. Sluchátka do uší automaticky vstoupí do párování Bluetooth. V nastavení zařízení vyberte „JLab GO Air" pro připojení.
Jak propojit telefon s autem?
Párování z telefonu
  1. Ověřte, zda je auto viditelné a lze se s ním spárovat.
  2. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  3. Klepněte na Připojená zařízení. Pokud se zobrazí možnost Bluetooth, klepněte na ni.
  4. Klepněte na Spárovat nové zařízení název auta.

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Jak se dostat do mobilu přes PC?

Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB. Na telefonu klepněte na oznámení Nabíjení zařízení přes USB. V sekci Použití USB vyberte Přenos souborů. V počítači se otevře okno aplikace Android File Transfer.
A jak se dostat příteli do telefonu?
Nejjednodušší cestou k informacím je partnerův mobil. Spolehlivý bonzák a krysa, která na něj práskne úplně vše. Přes mobil telefonuje a má v něm uložené kontakty, zároveň odesílá zprávy, má v něm synchronizované účty do e-mailových schránek a na sociální sítě.

Pokud jde o toto, jak odstranit spárované zařízení?

Pokud chcete na zařízení vymazat historii párování, přejděte do nabídky Nastavení, potom do části Bluetooth a smažte starší párování Bluetooth v části Spárovaná zařízení. Historii párování na telefonu lze vymazat v nastavení Bluetooth systému Android/iOS.
A co umí bluetooth?
Bluetooth je v informatice otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, jako například mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka. Vytvořen byl v roce 1994 firmou Ericsson jako bezdrátová náhrada za sériové drátové rozhraní RS-232.

Na jakou vzdálenost dosahne Bluetooth?

Dosah Bluetooth

Nejrozšířenější verze Bluetooth 4.2 v průměru dosáhne 50 m venku a 10 m uvnitř. Přenos dat funguje na základě přenosu rádiových vln. Jediným požadavkem pro fungování technologie Bluetooth je právě vzdálenost. Překážky signálu dosah Bluetooth snižují.

By Angelo Grigorov

Similar articles

Jak synchronizovat Google Disk s PC? :: Jak zrušit reklamy na Google Chrome?
Užitečné odkazy