Domovská stránka > J > Jak Připojit Tiskárnu Přes Bluetooth?

Jak připojit tiskárnu přes Bluetooth?

Tiskárny se zabudovaným Bluetooth
  1. Zapněte Bluetooth na tiskárně.
  2. Otevřete nastavení Bluetooth v počítači nebo na mobilním zařízení a poté potvrďte, že je funkce povolena.
  3. V seznamu nalezených zařízení vyberte svou tiskárnu nebo postupujte podle kroků pro přidání tiskárny jako nového zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Můžete se také zeptat, proč mi nejde připojit tiskárna?

Pokud se počítač nemůže připojit k tiskárně, ne vždy je na vině chyba v softwaru. Doporučujeme vyzkoušet připojení tiskárny k různým počítačům. Zjistíte tak, jestli je problém s připojením jen u jednoho zařízení nebo u všech. Tiskárnu na chvíli odpojte od zdroje napájení a po několika minutách ji opět zapojte.
Co znamená když je tiskárna offline?
Pokud tiskárna nemůže komunikovat s počítačem, může se zobrazit se stavem offline. Tady je několik věcí, které můžete vyzkoušet, aby byla vaše tiskárna znovu online. Zkontrolujte, jestli je tiskárna zapnutá a připojená ke stejné síti Wi-Fi jako váš počítač.

A další otázka, kde najdu nastavení tiskárny?

Instalace nebo přidání místní tiskárny
  1. Vyberte tlačítkoStart a pak vyberte Nastavení > Zařízení >Tiskárny & skenery. Otevření nastavení tiskáren & skenerů
  2. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.
Jak připojit tiskárnu v síti?
Existují různé možnosti, jak zjistit její IP adresu – například pokud má tiskárna displej a ovládací menu, můžete adresu zjistit v části >>Network<<. Případně se můžete podívat do nabídky domácího routeru a zjistit, zda tiskárnu najdete v seznamu zařízení připojených do sítě.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak připojit tiskárnu přes IP adresu?

Druhou možností je přidat tiskárnu do sítě přímo v operačním systému. Vyhledáte "zařízení a tiskárny" a následně kliknete na "přidat tiskárnu". V novém okně "přidat tiskárnu pomocí adresy TCP/ IP". Co však budete potřebovat vědět v obou případech je vaše IP adresa.
Jak zjistit heslo k tiskárně?
Na vašem zařízení vyhledejte dostupné Wi-Fi sítě, zvolte tu s názvem vaší tiskárny a připojte s k ní. (Pokud jste povolili zabezpečení, heslo funkce wireless direct zobrazíte na displeji tiskárny pod položkou Zobrazit heslo.)

Jak zmenit WiFi na tiskárně Canon?

Metoda připojení WPS
  1. Ověřte, zda je tiskárna zapnuta.
  2. Stiskněte a podržte tlačítko [Wi-Fi ] na přední straně tiskárny, dokud oranžová kontrolka alarmu jednou nezabliká, a poté je uvolněte.
  3. Ověřte, že tlačítko Wi-Fi začalo modře blikat, přejděte k přístupovému bodu a během 2 minut stiskněte tlačítko [WPS].
Jak vybrat tiskárnu k notebooku?
Rozhodně doporučujeme pořídit model s funkcí bezdrátového připojení přes Wi-Fi. Tak můžete tiskárnu napojit např. i na mobilní telefon nebo tablet. Další užitečnou funkcí je automatický oboustranný tisk a tisk fotografií bez okrajů.

Jak se tiskne na počítači?

Tisk pomocí standardní tiskárny
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Otevřete stránku, obrázek nebo soubor, který chcete vytisknout.
  3. Klikněte na Soubor. Tisk. Můžete také použít klávesovou zkratku: Windows a Linux: Ctrl + p.
  4. Zobrazí se okno, ve kterém vyberte cíl tisku a v případě potřeby změňte nastavení tisku.
  5. Klikněte na Tisk.

By Farrah

Similar articles

Jak nainstalovat Windows 10 na prázdný disk? :: Jak připojit tiskárnu k notebooku přes WiFi?
Užitečné odkazy