Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Čtečku Do Huawei?

Jak nainstalovat čtečku do Huawei?

Budete potřebovat aplikaci Chat Partner, která má velikost 147 MB. Po spuštění aplikace klepněte na tlačítko “Detect Device”, dále “Repair” a nakonec “Activate”. Následně je třeba restartovat telefon a poté byste měli mít Obchod Google Play nainstalován a plně funkční.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Proč Huawei nemá Google Play?

Nejnovější telefony od Huawei znevažuje v očích zákazníků jedna notoricky známá věc. Kvůli neshodám mezi čínskou firmou a USA nemohou být v posledních přístrojích této značky (platí i pro dceřiný Honor) přítomny a využívány Google Mobile Services (GMS) od amerického giganta.
Proč mi nejde nainstalovat WhatsApp?
Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

Proč mi nejde Obchod Play?

Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.
Navíc, jak nainstalovat aplikací která není kompatibilní?
Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?
  1. Běžte do nastavení a povolte instalaci aplikací z neznámých zdrojů.
  2. Stáhněte si balíček aplikace Market Helper (v Obchodě Play není z důvodů jeho obcházení, jelikož je balíček na stránkách autora, a rozborem kódu prošel, budeme mu věřit)
  3. Spusťte aplikaci Market Helper.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Jak zjistit umístění aplikace?

Vyberte Start > Nastavení > Aplikace. Aplikace najdete také na obrazovce Start . Nejčastěji používané aplikace jsou v horní části a následuje abecední seznam.
Jak nainstalovat aplikací přímo na SD kartu?
Pro přesun aplikací na SD kartu budete nuceni použít odlišné kroky, a to konkrétně přejít do nastavení vašeho telefonu Nastavení/Settings -> Paměť a úložiště / Memory and storage -> Výchozí umístění / Default location a zvolit svou microSD kartu.

Lidé se také ptají, jak do počítače nainstalovat aplikací?

V počítači přejděte na web play.google.com. Moje aplikace. Klikněte na aplikaci, kterou chcete nainstalovat nebo aktivovat. Pokud chcete aplikaci v zařízení aktivovat, klikněte na Instalovat, Nainstalováno nebo Povolit.
Jak obnovit Obchod Play?
Aplikace Obchod Play je nainstalována ve všech zařízeních Android, která podporují Google Play, a lze ji stáhnout do některých Chromebooků.
...
Vyhledání aplikace Obchod Google Play
  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak znovu nainstalovat obchod Google Play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.

By Cody Sletten

Similar articles

Jak nainstalovat aplikací do Androidu? :: Jak nainstalovat aplikací do mobilu?
Užitečné odkazy