Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Aplikaci Whatsapp Do Mobilu?

Jak stáhnout aplikaci WhatsApp do mobilu?

Chcete-li WhatsApp stáhnout:

Přejděte do obchodu Google Play a vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger. Klepněte na INSTALOVAT. Otevřete WhatsApp a pokračujte na další obrazovku odsouhlasením našich Podmínek použití. Zaregistrujte své telefonní číslo.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Když to vezmeme v úvahu, jak si aktivovat whatsapp?

Online verze nevyžaduje instalaci a přístupná je tak kdekoliv.
  1. Na počítači otevřete prohlížeč. (
  2. V prohlížeči otevřete adresu web.whatsapp.com.
  3. Zobrazí se vám stránka s QR kódem, který bude nutné načíst v mobilní aplikaci.
  4. Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilu.
Proč se nedaří nainstalovat WhatsApp?
Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

Jak přeinstalovat WhatsApp?

WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit whatsapp na telefonu?
Otevřete WhatsApp na telefonu.
  1. Android: Klepněte na ikonu Více možností > Propojená zařízení.
  2. iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp > klepněte na Propojená zařízení.

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak nainstalovat WhatsApp do mobilu Samsung?

Aplikace WhatsApp Messenger je k dispozici jak pro iOS tak i pro Android. Apple nemám, takže návod je pro majitele telefonů s Androidem. Apku stáhnete na Google Play. Stačí kliknout na tlačítko Nainstalovat.
Jak stáhnout WhatsApp bez Google Play?
Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.

Když to vezmeme v úvahu, co je aplikace whatsapp?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.
Lidé se také ptají, jak otevřít whatsapp?
V současné době existují tři možnosti, jak WhatsApp na PC spustit:
  1. Staradní aplikace pro všechna PC (x86)
  2. Webová verze.
  3. Neoficiální aplikace pro Windows 10.

Můžete se také zeptat, jak ovládat whatsapp?

Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

By Averil Kardux

Similar articles

Kam ukládá WhatsApp? :: Jak ovládat WhatsApp?
Užitečné odkazy