Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Hbo Do Smart Tv?

Jak stáhnout HBO do Smart TV?

HBO Max v televizi - aplikace je dostupná pro mnoho chytrých televizí. Můžete si ji stáhnout v menu s aplikacemi ve vaší chytré televizi.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Proč mi nejde HBO GO na televizi?

Skončila i podpora systému WebOS u televizorů LG uvedených před rokem 2018 a smůlu mají i ti, kteří mají televizor se systémem Android starší pěti let. A také ti, kteří HBO GO pouštěli na herní konzoli PlayStation 3. Aplikace HBO GO na těchto přístrojích již není a nebude.
Jak dostat Google Play do televize?
Přes prohlížeč přímo v Android TV

soubor Google Chrome do Android TV. Buď si jej můžete stáhnout přes nějaký prohlížeč (třeba zmiňovaný Puffin Browser) přímo do televize či Android TV boxu a následně soubor vyhledat přes nějaký prohlížeč souborů (třeba File Commander) a nainstalovat.

Jak stáhnout Google Play do televize?

Stažení aplikace Google TV
  1. V zařízení Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vyhledejte aplikaci Filmy a TV Google Play.
  3. Klepněte na Aktualizovat.
  4. Po dokončení aktualizace budete mít aplikaci Google TV.
Jak stáhnout aplikaci do televize?
Postup instalace aplikace

Spusťte na televizi Smart Hub stisknutím barevného tlačítka na dálkovém ovladači. Šipkami zvolte aplikaci Samsung Apps a spusťte ji. Zvolte tlačítko Stáhnout. Aplikace se nyní nachází na Smart Hubu na obrazovce Další aplikace.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

A jak nainstalovat hbo go do tv hisense?

Jak nainstalovat HBO Max do TV Hisense:

V menu zvolte Apps a klikněte na Google Play Store. Klikněte na Hledat a napište HBO Max. Klikněte na instalovat aplikaci a otevřete aplikaci. Přihlašte se do aplikace, ukáže se vám aktivační kód.
Když to vezmeme v úvahu, co je vidaa?
Moderní prostředí Vidaa vychází ze systému Linux, které je dokonale přizpůsobené pro televizní využití. Systém disponuje předinstalovanými aplikacemi jako je Youtube, Netflix nebo VOYO i vlastním obchodem aplikacemi. Běží rychle a hladce díky výkonnému hardwaru našich televizí.

Co je operační systém Vidaa?

Vidaa je operační systém založený na jádře systému Android. Kromě uživatelsky přívětivého prostředí rovněž nabízí možnost přidání oblíbených aplikací a jejich rychlé spouštění přímo na domovské stránce a také třídění ikon přesně podle vašich...
Následně, jak nastavit voyo v televizi?
Ke sledování na Vaší chytré televizi je potřeba mít aktivní předplatné. Poté se stačí do aplikace přihlásit a už si můžete užívat zábavu s Vašimi oblíbenými tituly. Pokud aplikaci nemáte předinstalovanou od výrobce, proveďte instalaci aplikace dle návodu k vaší televizi.

Kde najdu Voyo v TV?

Na chytrých televizích s operačním systémem Android TV si můžete Voyo stáhnout přímo v rozhraní Google Play.

By Kellina Yearta

Similar articles

Jak nabíjení ovladače DJI Mavic Mini? :: Jak nainstalovat aplikaci do Smart TV?
Užitečné odkazy