Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Office 2010 Zdarma?

Jak aktivovat Office 2010 zdarma?

Aktivace Office 2010 online

Klikněte na Soubor > Nápověda > Aktivovat kód Product Key. Jestli tlačítko Aktivovat kód Product Key nevidíte, váš software už je aktivovaný a máte hotovo.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

A jak aktivovat ms office?

K tomu je třeba kliknout na tlačítko Start, přejít na příkaz Všechny programy, přejít na příkaz Nástroje sady Microsoft Office a potom kliknout na položku Aktivovat produkt Spuštění Průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office.
Následně, jak kreknout office 365?
Pokud chcete nainstalovat Office, zkuste se přihlásit přímo na stránku Software Microsoft 365. Vyberte požadovaný jazyk a bitovou verzi (uživatelé PC si můžou vybrat mezi 32bitovou a 64bitovou verzí) a potom klikněte na Nainstalovat.

Jak přeinstalovat Word?

Oprava aplikace Office
  1. Klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start.
  2. Vyberte produkt Microsoft Office, který chcete opravit, a pak vyberte Změnit.
  3. Podle toho, jestli je vaše kopie Office nainstalovaná pomocí Klikni a spusť, nebo pomocí Instalační služby MSI, se vám zobrazí následující možnosti, jak pokračovat v opravě.
Následně, jak přeinstalovat ms office?
Poznámka: Pokud Office není v Ovládacích panelech, nejspíš máte instalaci typu Microsoft Store. Použijte kartu Microsoft Store nahoře a postupujte podle kroků odinstalace. Pokud si chcete znovu nainstalovat Office, vyberte verzi, kterou chcete nainstalovat, a postupujte podle pokynů pro tuto verzi.

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Následně, kde stáhnout microsoft office 2010 zdarma?

K vyzkoušení je také 64bitová verze Microsoft Office 2010.
...
Microsoft Office 2010, populární balík profesionálních aplikací pro kancelář MAGAZÍN.
Detail produktu Microsoft Office 2010 32 bit
Licencezdarma k vyzkoušení
Odinstalaceano
Oznámit novou verzi mailemOK
download Microsoft Office 2010 32 bit
Jak nainstalovat MS Office 2019 zdarma?
Stránka Office 2019 Professional...

img) je třeba tento soubor vypálit (např. pravým tlačítkem myši zvolit vypálení kopie) a až pak se program nainstaluje z CD, popř. můžete pro rozbalení využít aplikaci Magic ISO. Office 2019 Professional pomůže vám i vašemu týmu zvládat úkoly snadněji a efektivněji než dříve.

Jaké Office pro Windows 10?

Tablet s Windows: Aplikace Office 2021 (Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, OneNote 2021, Outlook 2021, Publisher 2021 a Access 2021) vyžadují Windows 10. Aplikace Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) vyžadují Windows 10.
Jak koupit MS Office?
Pokud potřebujete sady Office pro firmy, doporučujeme cenově výhodnou trvalou licenci Microsoft Office 2019 Professional Plus. nebo nejaktuálnější trvalou licenci Microsoft Office 2021 Professional Plus. Obě varianty mají neomezenou platnost a váží na Váš účet Microsoft, díky čemuž jsou i přenositelné.

Lidé se také ptají, co je to office?

Microsoft Office je kancelářský balík od firmy Microsoft, existující ve verzích pro Microsoft Windows a macOS.

By Ike

Similar articles

Jak otevírat soubory RAR? :: Po jaké době přeinstalovat Windows?
Užitečné odkazy