Domovská stránka > J > Jak Nahrát Rozhovor Na Telefon?

Jak nahrát rozhovor na telefon?

V případě Androidu jde o aplikace Call Recorder ACR nebo třeba Automatic Call Recorder, které umí automaticky nahrávat všechny hovory, nebo jen ty vybrané, podle splnění nastavených podmínek.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak si nahrát rozhovor?

Mikrofon co nejblíže ústům mluvčího

Není to náhoda. Zajistěte, aby měl mluvčí po celou dobu rozhovoru mikrofon blízko úst (nejde o milimetry, ale o decimetry). Důležité je také to, aby měly obě osoby mikrofon v podobné vzdálenosti.
Lidé se také ptají, jak nahrát hovor na iphone zdarma?
Jak nahrávat hovory na iPhonu? Zdarma přes aplikaci
  1. Které aplikace umožňují nahrávání hovorů na iPhonu.
  2. Call Recorder – IntCall by TeleStar LTD.
  3. TapeACall: Call Recorder by Epic Enterprises.
  4. Call Recorder for iPhone Calls by Kun Wang.
  5. Společné funkce nahrávacích aplikací

Jak nastavit Call Recorder?

Aplikaci Call Recorder – Cube ACR nejprve stáhněte a nainstalujte z Obchodu Google Play. Po jejím spuštění se vás ujme průvodce, který vám pomůže s úvodním nastavením. V jeho prvním kroku se dozvíte, že zapínat a vypínat nahrávání můžete pomocí widgetu, který by měl být během hovorů viditelný na obrazovce.
A další otázka, který mobil umí nahrávat hovory?
Jestliže vlastníte telefon s Androidem 8 či starším, můžete bez problému hovor nahrát v lepší kvalitě pomocí zabudované funkce přímo v operačním systému (pokud ji váš telefon podporuje) nebo využít některé z aplikací v Google Play obchodu, jako je například Cube ACR, Skvalex či BoldBeast Call Recorder.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Jak nahrát rozhovor na iphone?

Hovor na vašem iPhonu přijměte a co nejrychleji se přesunete do aplikace TapeACall, kde stisknete velké tlačítko pro nahrávání hovoru. Poté opět v prostředí hovoru vytvoříte konferenci a nahrávání započne.
Jak nahrát rozhovor na Whatsapp?
Aplikace je dostupná zdarma. Otevřete ji, klikněte na tři tečky v pravém horním rohu a zvolte možnost Nastavení. Klikněte na Nahrávání a aktivujte možnost Nahrávat audio. Vraťte se zpět do hlavní části aplikace a klikněte na možnost Nahrávat, která se nachází v dolním pravém rohu.

Jak nahrávat videa z obrazovky?

Nahrávání obrazovky a tvorba snímku ve Windows 10
  1. Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky.
  2. Win + Alt + M – Zkratka pro aktivaci/deaktivaci mikrofonu při nahrávání.
  3. Win + Alt + PrtScrn – Touto klávesovou zkratkou pořídíte snímek obrazovky.
Jak nahrát Online rozhovor?
Skype a Skype Business

Pro nahrávání Skype hovorů klikněte v průběhu hovoru na tři tečky v rohu aplikace. Zde zvolte funkci „Zahájit nahrávání" (Start recording). Po skončení hovoru se záznam s odkazem ke stažení objeví v chatu. Zůstane tam jen 30 dní, takže si jej včas stáhněte k sobě.

A jak nahrávat na teams?

Zahájit nahrávání
  1. Zahajte schůzku nebo se k ní připojte.
  2. Přejděte na ovládací prvky schůzky a vyberte Další akce. > Zahájit nahrávání. Všichni účastníci schůzky dostanou oznámení, že nahrávání a přepis začaly. Poznámky: Není možné současně pořizovat více nahrávek jedné schůzky.

By Philemon Goldwater

Similar articles

Jak nahrávat na Google Meet? :: Jak rychle stahovat písničky?
Užitečné odkazy