Domovská stránka > J > Jak Nahrát Video Na Webkameru?

Jak nahrát video na webkameru?

Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery.

Přečtěte si více

Související článek

Co je video codec?

Video je sekvence obrázků.

Jak natočit video PC?

Pokud chcete na PC zaznamenat celou obrazovku, můžete podržet a stisknout klávesy „Windows", „Shift" a „F". Chcete-li začít nahrávat video na laptop, můžete zvolit možnost „Nahrát". Je také podporováno místo toho na klávesnici stisknout „Windows", „Shift" a „R".
A další otázka, jak stáhnout video z kamery do počítače?
Videa můžete importovat pomocí programu Windows Live Fotogalerie. Pak je můžete upravovat, ukládat a sdílet pomocí programu Windows Live Movie Maker. Poznámka: Videa můžete importovat přímo z analogové videokamery (například Video8 nebo Hi8) do počítače, když používáte program Windows Live Fotogalerie.

Jak nahrát video online?

Software zdarma: nahrajte video z webu nebo vyhledávejte uvnitř souborů Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google.
Můžete se také zeptat, kde natacet videa?
K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. Používáte-li jiný operační systém, zjistěte si, jak natáčet videa pomocí webkamery.

Související článek

Co je to 4K video?

4K je nový video standard, který se mírně liší od Ultra HD a dalších formátů. Název formátu 4K je odvozen od hodnoty horizontálního rozlišení, které představuje počet jednotlivých pixelů dosahující hodnoty 4 000.

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrát živé vysílání?

Záznam obrazovky či živé vysílání z webové kamery je pro OBS Studio hračkou. Tento prográmek OBS je dostupný jak pro Windows, macOS tak i pro Linux. Jeho plusem je, že je zdarma a to pod licencí GNU – General Public License v2. 0 (nebo vyšší).
Jak zachytit video?
Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce.

Jak ulozit video z obrazovky?

Důležité: Tyto kroky fungují jen na zařízeních s Androidem 12 a na většině obrazovek, které umožňují posouvání.
  1. Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit.
  2. Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  3. Dole klepněte na Zvětšit záběr snímku.
  4. Pomocí oříznutí vyberte obsah, který chcete zachytit.
Jak zapnout kameru na počítači?
Pokud chcete otevřít webovou kameru nebo kameru, vyberte tlačítko Start, pak vyberteVšechny aplikace a v seznamu aplikací vyberte Kamera. Pokud máte víc kamer, můžete mezi nimi přepínat tak, že po otevření aplikace Kamera v pravém horním rohu vyberete Změnit kameru.

Když to vezmeme v úvahu, jak propojit starou kameru s pc?

není třeba střihová karta, to platilo v době kamenné na slabých PC (486 apod), dnes stačí jakákoliv TV karta s videovstupem (miniDIN S-VHS nebo cinch) a zvuk tahat přes zvukovku nebo videokarta něco jako VC100 ( http://www.alza.cz/video-in-karta-leadtek-wi... )

By Thilda Wiltfong

Similar articles

Jak vysílat z webkamery na internet? :: Jak vydat video na YouTube?
Užitečné odkazy