Domovská stránka > J > Jak Nahrát Video Obrazovky Mobilu?

Jak nahrát video obrazovky mobilu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak si vyfotit obrazovku?

Pokud jsou pod obrazovkou fyzické klávesy, můžete pořídit snímek obrazovky telefonu tak, že podržíte tlačítko Domů ve spodní části zařízení a zároveň zamykací (napájecí) tlačítko. Tlačítko napájení je zpravidla na boku smartphonu. Obě tlačítka stačí podržet po dobu dvou sekund.
Následně, jak nahrát hlasovou zprávu?
Po otevření chatu s jiným uživatelem se vedle řádku pro psaní textu zobrazí zelená kulatá ikona mikrofonu. Krátce ji podržte a nad ní se objeví ikonka zámečku a oznámení »Přejetím nahoru zamknete nahrávání«. Přejeďte prstem nahoru na tuto ikonu zámečku.

Jak nahrát audio?

1. Záznamník Zvuku
  1. Nainstalujte program na Vašem PC s Windows 10.
  2. Otevřete aplikaci a vyberte „Nastavení" v menu, které připomíná ozubené kolo.
  3. Přehrajte zvuk, který chcete nahrát nebo mluvte skrz mikrofon.
  4. Klikněte na tlačítko „Nahrávat" pro započetí nahrávání.
Někdo se také může ptát, jak nahrávat hlas?
Pokud si potřebujete pořídit hlasovou poznámku, případně záznam z jednání, přednášky či jiné události, můžete využít váš počítač či notebook a aplikaci Hlasový záznam, která je k dispozici v operačním systému Windows 10. Pokud by nebyla ve vašem počítači dostupná, pak si ji můžete stáhnout z Microsoft Store.

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Následně, jak změnit svůj hlas?

Služba Lyrebird odkáže z jednominutové nahrávky vytvořit „získat hlas" mluvčího. Jmenuje se Lyrebird a může změnit některé jistoty, které na tomto světě máme. Nový algoritmus vyvinutý v laboratoři MILA lab na kanadské University of Montréal totiž může přinést trochu legrace, ale hodně problémů.
Pokud jde o toto, jak změnit tón hlasu?
Správným tréninkem, ať už autotréninkem, prací s logopedem, nebo absolvováním nejrůznějších kurzů zaměřených na práci s hlasem, můžete tón vašeho hlasu zdokonalit. Správným tréninkem lze také výrazně zvětšit hlasový rozsah. Sílu vašeho hlasu značně ovlivňuje způsob dýchání.

Navíc, jak změnit ženský hlas na mužský?

Náš nejnovější hlasový měnič vám umožní slyšet váš ženský hlas a mnoho dalšího. Zaznamenejte svůj hlas, hrajte s různými zvukovými efekty a poslouchejte dívčí hlas! Měnič Hlasu Muž Na Ženu funguje jako měnič zvuku i hlasový záznamník. To vám také poskytne zábavné dívčí hlasové filtry a ženský hlasový soundboard.
Proč mi nezvoní WhatsApp?
Zkontrolujte oznámení o hovorech

Musíte také zkontrolovat, zda je povoleno oznámení o volání WhatsApp nebo ne. K tomu stačí pouze stiskněte a podržte ikonu WhatsApp v nastavení aplikace. V zástupcích aplikací klepněte naikona informací o aplikaci (i) pro přístup na stránku s informacemi o aplikaci.

A kolik stojí volání přes whatsapp?

Které mobilní aplikace nabízí bezplatné telefonování? WhatsApp – Komunikace probíhá pomocí internetového připojení, takže za využívání aplikace nejsou účtovány žádné další poplatky.

By Grefe Cervera

Similar articles

Jak změnit svůj hlas při hovoru? :: Jak se restartuje iPhone?
Užitečné odkazy