Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Obrazovku I Se Zvukem Mac?

Jak nahrávat obrazovku i se zvukem Mac?

Otevřete QuickTime Player ze složky Aplikace a na řádku nabídek vyberte Soubor > Nový záznam obrazovky. Pak uvidíte buď ovládací prvky na obrazovce popsané výše, nebo okno Záznam obrazovky popsané níže. Jestli chcete spolu se záznamem obrazovky nahrát i svůj hlas nebo jiný zvuk, vyberte mikrofon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak nahrávat obrazovku iphone se zvukem?

Jak nahrávat obrazovku

V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu. a pak klepněte na Mikrofon. Klepněte na Spustit záznam a nechte proběhnout třísekundové odpočítávání.
Jak zapnout nahrávání zvuku na PC?
Záznam zvuku online

Klikněte na Start – Nastavení a Soukromí. U záložky Mikrofon mám následně u volby Hlasový záznam volbu vypnutou, takže ji stačí jen zapnout. Nyní už můžete bez problémů spustit nahrávání.

A další otázka, jak nahrát zvukový záznam?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.
Navíc, jak nahrát zvukový soubor?
Zvukový soubor ze zvukového signálu vytvoříme pomocí jednoduchého programu "Záznam zvuku" (Sound Recorder), který je součástí systému MS Windows. V programu nastavíme výše zmíněné hodnoty odpovídající kvalitě CD a můžeme spustit nahrávání. Výsledné soubory jsou ve formátu WAV.

Související článek

Co delat kdyz mám modrou obrazovku?

Pokud problém způsobí neočekávané vypnutí nebo restartování zařízení, může se objevit chyba modré obrazovky. Pokud se zobrazí modrá obrazovka se zprávou, že zařízení má problém, je třeba jej restartovat.

Pokud jde o toto, jak stříhat video ve windows 10?

V aplikaci si můžete vytvořit vlastní Windows.
...
Aplikace Video Editor
  1. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start .
  2. Vyberte Nový video projekt.
  3. Pojmnte video a vyberte OK.
Navíc, jak natáčet obrazovku na windows 11?
Vytvoření záznamu obrazovky
  1. Vyberte Vytvořit > záznamu v Microsoft Streamu.
  2. Po zobrazení výzvy prohlížeče vyberte Povolit Microsoft Streamu používatkameru a mikrofon.
  3. Pokud vyberete Blokovat, fotoaparát a mikrofon se deaktivují.
  4. Vyberte ikonu fotoaparátu.
  5. Teď můžete začít nahrávat.

Jak nahrát Prehravane video?

Pokud jde o samotné aplikace, tak doporučujeme DU Recorder, který má hodně přehledné rozhraní a nabízí i nahrávání přední kamery, alternativou pak můžou být například aplikace Omlet Arcade a Mobizen. Při nahrávání obrazovky ze zařízení musíte ale počítat s problémem u zvuku.
Následně, jak nahrát video online?
Software zdarma: nahrajte video z webu nebo vyhledávejte uvnitř souborů Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google.

Jak stáhnout video z prohlížeče?

Metadata rozšíření

Můžete nahrávat videa z vašeho prohlížeče z plochy. V uživatelském rozhraní aplikace si můžete zvolit nahrávání z obrazovky počítače. K dispozici pro Firefox a Chrome a platformy (Windows, Linux a Mac). Můžete uložit svůj záznam na místní disk nebo na Disk Google.

By Lynne

Similar articles

Jak nahrávat obrazovku Windows 11? :: Jak nahrát obrazovku se zvukem Windows 10?
Užitečné odkazy