Domovská stránka > J > Jak Nahrát Zvuk Z Obrazovky?

Jak nahrát zvuk z obrazovky?

EZ Screen Recorder

Můžete si vybrat z několika režimů jako nahrávat celou obrazovku, její libovolnou část nebo výřez. Výstupem je oblíbený video formát AVI, a to platí i pro zvuk; ať už z mikrofonu nebo reproduktorů. Samozřejmostí je nabídka celé škály audio kodeků a kvality výsledného obrazu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouhou dobu dosvitu má Luminofor CRT obrazovky?

Rozsah radarových obrazovek je od několika sekund do 190 sekund. Obrazovky rozlišuje systém, který zajišťuje nasměrování elektronového paprsku na požadované místo na stínítku.

Jak nahrát obrazovku se zvukem na PC zdarma?

Nástroje pro ukládání obrazovek
  1. oCam 490.0. zdarma.
  2. Cute Screen Recorder Free 1.608. zdarma.
  3. Free Screen Recorder 2.9. 2.5.
  4. PicPick 6.1.2. zdarma.
  5. Fraps 3.5.99. zdarma k vyzkoušení
  6. Screenshoter 1.92. zdarma.
  7. Bandicam 5.4.3. zdarma k vyzkoušení
  8. iFun Screen Recorder 1.1.0.219. zdarma k vyzkoušení
Když to vezmeme v úvahu, jak nahrávat obrazovku se zvukem na pc?
Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce.

Můžete se také zeptat, jak zachytit video?

Záznam spouštíme stiskem klávesové zkratky Win + G. Po otevření herního panelu v okně Záznam zvolíte tlačítko Spustit nahrávání. Okamžitě se zobrazí délka nahrávaného videa.
Jak zapnout zvuk u záznamu obrazovky?
2 Zapnout mikrofon

V dialogovém okně, které se zobrazí, jakmile zapnete záznam obrazovky, zapněte přepínač Zapnout mikrofon, aby došlo k zaznamenání okolních zvuků. Ujistěte se, že je zapnutý mikrofon (zobrazí se jako ), abyste mohli mluvit současně se záznamem obrazovky. Nahraje se video i váš hlas.

Související článek

Jak nastavit zvuk klávesnice?

Zvuky klávesnice a jejich intenzitu lze nastavit pomocí Gboard. Virtuální klávesnice se používá pro jazyky a psaní. Přejděte do části Klávesy a vyberte požadovanou možnost.

Jak nahrát video se zvukem?

Krok 1Spustit zdarma rekordér obrazovky na Windows. Krok 2Vyberte Videorekordér režim pro záznam videa a zvuku na Windows PC. Krok 3Nejprve nastavte oblast obrazovky. Zapnout Mikrofon pro záznam videa s interním zvukem.
Následně, jak nahrát obrazovku se zvukem windows 10?
Klávesové zkratky pro ovládání herního panelu

[Windows] + [G]: Otevře herní panel. [Windows] + [Alt] + [G]: Zaznamená posledních 30 sekund (délku záznamu můžete změnit na herním panelu v Nastavení). [Windows] + [Alt] + [R]: Spustí a zastaví nahrávání.

Jak ulozit video z obrazovky?

Důležité: Tyto kroky fungují jen na zařízeních s Androidem 12 a na většině obrazovek, které umožňují posouvání.
  1. Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit.
  2. Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  3. Dole klepněte na Zvětšit záběr snímku.
  4. Pomocí oříznutí vyberte obsah, který chcete zachytit.
A jak nahrávat zvuk z počítače?
Pro záznam zvuku z PC stačí otevřít hlavní nabídku Windows a do vyhledávacího pole napsat hlasový záznam. V otevřeném okně můžete stisknutím na tlačítko mikrofonu začít nahrávat záznam zvuku. Během nahrávání vidíte i délku hlasového záznamu.

Jak natočit video na počítači?

Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery.

By Virgina

Similar articles

Jak nahrát obrazovku se zvukem Windows 10? :: Jak sehnat titulky?
Užitečné odkazy